Лайм

Джамала розповіла, чому важливо святкувати кожен місяць життя новонародженого

Також співачка показала ніжні сімейні кадри

19 серпня в родині Джамали маленьке свято - молодшому синові співачки виповнюється два місяці. З нагоди важливої дати артистка поділилася неймовірно ніжними знімками і розповіла, чому важливо святкувати кожен місяць життя новонародженого.

Сімейні кадри співачка опублікувала на особистій сторінці в Instagram. На фотографіях зображена вся родина Джамали: чоловік Бекір Сулейманов та сини - дворічний Емір-Рахман і двомісячний Селім-Гирай.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

"Раніше, коли у мене не було двох моїх хлопчиків, я не розуміла, чому батьки святкують кожен місяць життя новонародженого - "нам два місяці, нам шість місяців і т.д.". А тепер розумію! Адже так чітко, такі разючі зміни, як в перші дні, перші тижні і перші місяці, ти більше і не помітиш. На очах у тебе виростає людина...", - поділилася Джа.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

"Це дуже схоже на ефект таймлапс, так на каналі Discovery в сповільненій зйомці показують, як розпускається квітка. Людина змінюється, розкривається у тебе на очах. Це настільки унікальна подія. Ти розумієш, чому тобі хочеться відзначити саме цей місяць! Він більше ніколи не повториться, наступний буде іншим", - зазначила співачка.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Нагадаємо, що друга дитина Джамали і Бекіра Сулейманова народилася 19 червня в одному з приватних пологових будинків столиці. Батьки дали новонародженому малюкові кримськотатарське ім'я - Селім-Гирай. Подружжя також виховують 2-річного сина Еміра-Рахмана.

  • Джамала разом з чоловіком і двома синами відпочила в Туреччині. У поїздку родина вирішила не брати нянь і бабусь, а з усіма клопотами впоратися самостійно. Повернувшись з подорожі артистка поділилася власним досвідом перельоту з маленькими дітьми, а також дала кілька корисних порад молодим батькам.
  • Також співачка розповіла про найскладніший момент материнства після народження другого сина. Виявилося, що годування дитини викликає у Джамали великий стрес.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil