Лайм

Колишній чоловік Брітні Спірс підтримав протести за звільнення співачки з-під опіки батька

Джейсон Александер приєднався до протестуючих в Лос-Анджелесі

Друг дитинства Брітні Спірс, який в січні 2004 року на 55 годин став її чоловіком, вийшов на протест #FreeBritney в Лос-Анджелесі. Разом із шанувальниками поп-зірки він закликає суд позбавити її батька Джеймі Спірса права керувати її справами і фінансами.

Батько Брітні Спірс став її опікуном в 2008 році, коли співачку визнали недієздатною після госпіталізації в психіатричну клініку. Через 12 років він продовжує розпоряджатися її життям і майном, що, на думку багатьох, не є необхідністю. В останні місяці в соціальних мережах зросло обурення з приводу становища Брітні, про що писали Періс Хілтон, Роуз МакГоуен та інші знаменитості.

Сама співачка подала клопотання про те, щоб позбавити батька опікунства і передати свої справи в руки Джоді Монтгомері - кваліфікованому фідуціару, яка виконувала обов'язки Джеймі Спірса в 2019 році через його проблеми зі здоров'ям.

"Я говорив з Брітні по телефону і вона явно хоче, щоб її батько перестав бути її опікуном", - цитує Александера видання Insider.

Спірс вийшла заміж за свого друга дитинства Олександра під час спільної поїздки в Лас-Вегас в січні 2004 року. Через 55 годин шлюб розірвали: співачка заявила, що не до кінця усвідомлювала серйозність того, що відбувалося. У вересні того ж року, через 5 місяців після знайомства, поп-зірка вийшла заміж за танцюриста Кевіна Федерлайна.

  • Фанати Брітні Спірс вірять, що співачку утримують під замком насильно. Батько зірки Джеймі Спірс стверджує, що йому надходили погрози смерті від прихильників руху #FreeBritney.
  • Тим часом брат Брітні Спірс розповів про шанси співачки позбутися контролю батька. Він заявив, що зірка вже давно хоче жити самостійно.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Джамала у роковини депортації кримських татар розповіла щемливу історію своєї родини

У 80-ті роковини депортації кримських татар Джамала пригадала щемливу історію своєї родини. Жінка не могла стримати сльози

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Вєрка Сердючка виступила в Києві. Зірку захейтили через виконання російських хітів

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезону шоу "Холостяк" Олександр "Терен" Будько прокоментував свою участь у проекті та розповів, яку дівчину шукатиме