Лайм

Dzidzio до Дня Незалежності представив державний гімн у своєму виконанні

На честь свята співак зробив українцям сюрприз

24 серпня Україна відзначатиме 29-ту річницю незалежності. З нагоди свята Dzidzio (Михайло Хома) вирішив зробити українцям сюрприз. Співак записав державний гімн у супроводі симфонічного оркестру.

Запис гімну в своєму виконанні епатажний артист оприлюднив на своєму YouTube-каналі. "В це виконання я вклав безмежну любов до своєї держави і ту силу, яка пробудить, запалить нас до перемоги! Слава Україні!", - прокоментував Хома.

Вперше перед широкою публікою Dzidzio виконав український гімн на стадіоні "Металіст" в Харкові перед футбольним матчем "Україна-Литва" в жовтні 2019 року. Вокал співака вразив не тільки глядачів на стадіоні, а й користувачів соцмереж. Це надихнуло артиста записати офіційне аудіо.

У коментарях під роликом користувачі вибухнули хвалебними коментарями на адресу співака. Багато відзначили, що гімн у виконанні Dzidzio пробирає до мурашок, і що "ера Пономарьова" вже закінчилася.

Справа в тому, що Олександру Пономарьову найчастіше довіряли виконувати гімн України на урочистих заходах. Правда, в минулому році на "Ході Гідності" виконати державний гімн покликали Тіну Кароль.

"Звучить дуже проникливо, душевно, без відразливого холодного офіціозу. Приємний тембр голосу. Можна ставити в якості мелодії на будильник. З версією Пономарьова або хору Верьовки такого бажання не виникає. Магія Михайла Хоми", - зазначила одна з користувачів.

"Аж мурашки по тілу", "Нарешті, ера Пономарьова всьо", "Дуже проникливо, браво", "Краще виконання гімну, переплюнув Пономарьова точно", "Краще Тіни Кароль", - пишуть коментатори.

  • 24 серпня відбудеться концерт "З Днем народження, Україно!". У зйомках взяв участь і Dzidzio , який з'явився на головній площі Львова в образі мільйонера в піжамі, і виконав свою пісню "Я міліонер".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil