Лайм

Це був великий удар: український співак розповів, що коронавірус забрав життя його родичів

Рідні артиста жили в Чернівецькій області, яка є одним з лідерів за кількістю хворих

Народний артист України Іво Бобул за час карантину втратив двох родичів. У молодшого брата співака від коронавірусу померла дружина та зять.

В інтерв'ю Сергію Іванову для програми "Антиподи" 67-річний артист розповів, що новина про смерть рідних стала для нього великим ударом. Він важко переживає втрату і досі не може змиритися з втратою.

Іво Бобул Фото: facebook.com/ivo.bobul.94

"У мого брата померли дружина і зять. Йшлося про те, що від коронавируса. А насправді, хто знає. Для мене це був дуже великий удар", - зізнався Іво Бобул.

"До сьогоднішнього дня не можу спокійно реагувати, тому що знаю, як брату важко, - каже співак. - Залишилася донька з маленьким хлопчиком. Це трагедія".

Рідні співака жили в Чернівецькій області, яка є одним з лідерів за кількістю хворих. Станом на 21 серпня коронавірусна інфекція підтверджена у 8505 жителів регіону.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа