Лайм

Onuka поділилася теплою історією про білоруську бабусю, яка прихистила артистів

Спогади артистки до сліз зворушили її дописувачів

Onuka (Ната Жижченко) підтримує протестуючих в Білорусі. Артистка зізналася, що любить країну за її "затишну" мову та людей, у яких яскравіше горять очі. Співачка розповіла історію про білоруську бабусю, яку завжди згадує з "великим теплом і солодким присмаком".

Своїми спогадами виконавиця поділилася в Instagram. Ната згадала, як зі своїм колективом виступала на фестивалі Mirum Music Festival, який проходив в Білорусі.

Ната Жижченко Фото: instagram.com/onukaofficial

Організатори зробили все на вищому рівні: сцена посеред поля, неймовірна атмосфера, гарна локація. Але не врахували один нюанс - гримерку для артистів. Рішення проблеми автори стали шукати безпосередньо на місці.

"За щасливим збігом обставин, посеред поля стояла сільська хатка. Організатори звернулись до жінки, яка жила в цьому будинку, з проханням, щоб артисти могли перевдягнутись. Власне, бабуся не лише дозволила, а облаштувала справжню гримерку", - згадує Жижченко.

"Зайшовши до її хатини, ми були приємно вражені. Це була ідеально чиста хатка, з пічкою, на столі стояло дзеркальце, лампа та коробочка шоколадних цукерок - так мило, затишно та красиво. На наш виступ вона дивилась зі свого подвір’я, а після - емоційно ділилась своїми враженнями та хвалила", - поділилася Onuka.

Ця ситуація настільки запала в душу музикантам, що по приїзду до Києва вони вирішили зібрати бабусі пакет і відправить до Білорусі. У нього артисти поклали одяг українських дизайнерів, шкарпетки та солодощі.

"Такі спогади, - наче світлини, що можна переглянути в будь-яку мить. І звичайно, такі люди - це уособлення вищого задуму. Побільше б таких кадрів!", - підсумувала співачка.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа