Лайм

Принц Гаррі повернув до бюджету Великобританії величезний борг за ремонт королівської резиденції

Гаррі і Меган отримали довгоочікувану фінансову незалежність

Через півроку після відмови від королівських повноважень принц Гаррі і Меган Маркл оголосили себе фінансово незалежними, повідомляє ABC News. Пара відшкодувала британським платникам податків $ 2,9 млн, витрачених на ремонт котеджу Фрогмор - резиденції, в якій вони прожили менше 6 місяців, перш ніж переїхати в Канаду.

Фото: instagram.com/sussexroyal

Дорогий ремонт особняка зробив герцога і герцогиню Сассекських мішенню для критики, оскільки після весілля вони відмовилися жити в апартаментах Кенсінгтонського палацу. Гаррі і Меган захотіли оселитися окремо, і спеціально для них котедж Фрогмор відремонтували за кошти "Суверенного гранту", що надходять від британського уряду. Тепер представник пари заявив, що Гаррі зробив внесок у "Суверенний грант", повністю покривши витрати на ремонт котеджу Фрогмор. При цьому особняк залишається власністю королеви і британською резиденцією герцога і його родини.

Гаррі повернув бюджету Британії борг незабаром після того, як разом з дружиною уклав багатомільйонну угоду з Netflix. Про зміну у фінансовому становищі пари також говорить їхня недавня покупка - розкішний особняк в Санта-Барбарі, штат Каліфорнія. Там Гаррі і Меган планують осісти і виховати сина Арчі, чиє дитинство вони захотіли захистити від суворого королівського протоколу.

  • Раніше принц Гаррі і Меган Маркл звернулися в суд через папараці, що продають фото їхнього сина. Незаконні знімки зробили за допомогою дронів у дворі їхнього будинку.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Продовжує вести соцмережі російською: де зараз Михайло Заливако з шоу "Холостяк"

Михайло Заливако виїжджав за кордон у період повномасштабної війни, продовжує вести соцмережі російською - що відомо про його життя

Коло довіри крихітне: подруга Кейт Міддлтон розповіла про її стан під час лікування раку

Кейт Міддлтон продовжує проходити курс хіміотерапії на тлі боротьби з раком - подруга принцеси Уельської розповіла про її стан

Співачка KOLA чесно зізналася, чи говорить з чоловіком про поповнення у родині

KOLA розповіла, чи готова до дітей зі своїм чоловіком, який живе в Ізраїлі - зірка озвучила плани на майбутнє