Лайм

Жителі США показали апокаліпсис в Орегоні - до них дісталися масштабні лісові пожежі

Площі загоряння обчислюються десятками тисяч гектарів

У західній частині США через спеку та сильні вітри розігралися масштбані лісові пожежі. Вони дісталися до штатів Каліфорнія, Вашингтон, Колорадо та Орегон, де 8 вересня ситуація виявилася найскладнішою за останні кілька днів.

Жителі Орегона, яких поки не торкнулася примусова евакуація, діляться знімками та відео екологічної обстановки в містах, які нагадують постери до фільму "Апокаліпсис сьогодні". Через дим населені пункти загрузли в червоній імлі, крізь яку навіть не видно сонця.

Орегон у дні пожеж Фото: Reddit

Площі найбільших територій загоряння обчислюються десятками тисяч гектарів. Населення округів Меріон, Дуглас, Клакамас і Лейн довелося екстрено евакуювати. На сьогоднішній день лише в окрузі Лейн вогонь знищив близько 100 будівель.

Орегон у дні пожеж Фото: Reddit

Орегон у дні пожеж Фото: Reddit

Орегон у дні пожежФото: Reddit

Орегон у дні пожежФото: Reddit

Орегон у дні пожежФото: Reddit

Новий антирекорд 2020 року зафіксовано в Каліфорнії, де загальна площа природних пожеж перевищила позначку в 880 тисяч гектарів. Попередній антирекорд був встановлений в 2018 році і становив 793 тисячі гектарів.

  • Раніше одна з сімей в Каліфорнії стала жертвою масштабних пожеж. Будинок подружжя згорів дотла, але вони не втратили надію - в руїнах та попелі їм вдалося відшукати найцінніше.
  • Читайте також на theLime, як 82-річний житель французького села Паркуль-Шено хотів убити муху електричною мухобойкой, але замість цього підірвав свій будинок. Виявилося, газовий балон в його кухні дав витік, але господареві стало відомо про це вже лише після вибуху.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Вєрка Сердючка виступила в Києві. Зірку захейтили через виконання російських хітів

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезону шоу "Холостяк" Олександр "Терен" Будько прокоментував свою участь у проекті та розповів, яку дівчину шукатиме

Зірка шоу "МастерШеф" Влад Міцкевич потрапив у ДТП: у якому стані кулінар

Влад Міцкевич потрапив в аварію. Чоловік отримав численні травми