Лайм

Дар'я Петрожицька вилікувалася від Covid-19 та розповіла, як протікала хвороба

Акторка повертається до звичного ритму життя

Актриса і учасниця нового сезону "Танців з зірками" Дар'я Петрожицька вилікувалася від коронавірусу: результат її контрольного тесту на Covid-19 виявився негативним.

Про своє одужання зірка серіалу "Папік" повідомила на особистій сторінці в Instagram. Як зізналася акторка, вона не вірила в існування коронавірусу, поки не захворіла. "Я не вірила в Covid-19, але весь весняний карантин строго просиділа вдома (крім ефіру в "Голосі країни"). А він є", - написала Дар'я.

Дарина Петрожіцкая Фото: instagram.com/petrozhitskaya

За словами акторки, хвороба у неї протікала у важкій формі. А сам вірус Петрожицька порівнює з грипом. "Дуже схожий на важкий грип, але ще важче. У мене було так, але у всіх він проходить по-різному", - зазначила Дар'я.

Дар'я Петрожицька захворіла коронавірусом в кінці серпня. Як зізнавалася раніше акторка, хвороба у неї почалася з високої температури і ломоти у всьому тілі. Пізніше підключилися інші симптоми, характерні для нового вірусу, в тому числі і втрата нюху. Через Covid-19 учасниця "Танців з зірками" була змушена пропустити кілька прямих ефірів танцювального шоу.

  • До числа зірок, які заразилися коронавірусом, приєдналася українська співачка Камалія та її сім'я. За словами артистки, раніше вона несерйозно ставилася до пандемії, поки Covid-19 не торкнувся її дому.
  • Володимир Остапчук та його наречена Христина Горняк заразилися коронавірусом і відклали весілля, заплановане на 1 жовтня. В Instagram телеведучий детально описав симптоми Covid-19 протягом "найжахливішого тижня" для свого здоров'я. ⠀

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Що відомо про артиста Джанго родом з України, якому оголосили підозру через підтримку РФ

Музиканту з Києва Олексію Піддубному, відомому як Джанго, прокуратура України оголосила про підозру за підтримку воєнної агресії РФ

Готова стати в стрій: відома радіоведуча заявила, що хоче вступити до лав ЗСУ

Радіоведуча Соня Сотник заявила, що готова до військової служби - жінка пояснила, як готується до можливої мобілізації

Де зараз співак Олександр Павлік: старший син Віктора Павліка виїхав з України

Син Віктора Павліка Олександр живе у США разом із сином - в іншій країні чоловік займається музикою - що відомо про його життя