Лайм

Спортсмен поступився перемогою супернику і став героєм - його вчинок змусив плакати навіть Вілла Сміта

Тріатлоніст Дієго Ментріда проявив справжню спортивну чесність

У соціальних мережах хвалять 21-річного іспанського атлета Дієго Ментріду: він пропустив суперника вперед, дозволивши йому фінішувати третім в гонці Santander Triathlon. Вчинок спортсмена зворушив багатьох людей по всьому світу, і одним з його шанувальників виявився голлівудський актор Вілл Сміт.

"Я в захваті від цієї історії. Іспанський тріатлоніст Дієго Ментріда зауважив, що британець Джеймс Тіґл перед самим фінішем побіг не туди. Що зробив Дієго? Він почекав перед фінішною прямо, щоб Тіґл зміг перетнути її першим, - розповів Сміт зі сльозами на очах. - Він сказав: "Тіґл біг переді мною весь час, він це заслужив". Це змусило мене плакати. Це чесність як вона є. Ти мій друг, Дієго, я тебе поважаю!"

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Will Smith (@willsmith)

Сам Тіґл зізнався, що розгубився перед фінішем через червоний прапор, який прийняв за знак фінішу. Глядачі підказали йому розвернутися, лише коли він врізався в огорожу. Запис моменту, коли британець добігає до фінішної прямої і тисне руку Дієго Ментріді, зібрала в соцмережах мільйони переглядів, а організатори гонки нагородили його почесним третім місцем.

"Це те, чого мої батьки і моя команда Ecosport Triathlon вчили мене з дитинства, - написав Ментріда в Instagram. - На мій погляд, це нормально. Я ніколи не думав, що подібний інцидент може отримати такий великий розголос в ЗМІ. Але я пишаюся тим, що отримав стільки любові".

  • Семюел Л. Джексон провів майстер-клас з лайки 15 мовами - в тому числі і на українською. "Пішов ти" у виконанні актора звучить незрівнянно.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації