Лайм

Зірка "Гри престолів" розповів, чому більше ніколи не хоче грати Джона Сноу

Кіт Герінґтон вважає таких персонажів шкідливим пережитком минулого

Кіт Герінґтон заявив, що більше не буде грати ролі, подібні Джону Сноу з "Гри престолів". За словами 33-річного актора, сьогодні світові не потрібні такі стійкі герої, тому що у реальних чоловіків є емоційні проблеми.

Фото: HBO

"У майбутньому я більше не хочу грати цю роль. Це не та чоловіча роль, яку повинен бачити світ. Я відчуваю, що емоційно у чоловіків є проблема - блокування, яка з часів Другої світової війни передавалася від діда до батька, а потім до сина, - розповівГерінґтон в інтерв'ю The Telegraph. - Ми не говоримо про те, що відчуваємо, тому що це прояв слабкості, тому що це не по-чоловічому. Зобразивши людину, яка мовчки герйствувала, я відчув, що не хочу більше грати такі ролі".

Актор сказав, що його характер не схожий на Джона Сноу, хоча він нагородив персонажа "Гри престолів" своєю власною "інтровертною задумливістю". Зараз Герінґтон більше зацікавлений в ролях, які досліджують мужність і чоловічі травми "менш традиційним героїчним способом".

Також Кіт зізнався, що під час зйомок останніх епізодів переживав дуже важкий період і сумнівався, чи варто продовжувати акторську кар'єру. Справитися з вигорянням йому допоміг карантин і дружина Роуз Леслі, яка зіграла в "Грі престолів" Ігрітт.

"Це було цікаво - пройти через ізоляцію, пережити це телешоу, в кінці якого я вже не знав, чи хочу залишатися актором. Я зрозумів, що дійсно сумую за своїм ремеслом, і це приємне відкриття, - сказав Герінґтон. - Ми з Роуз ходили по будинку, розігруючи сцени. Два замкнених разом актора почали виступати ні для кого".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа