Лайм

94-річний телеведучий побив рекорд популярності в Instagram - йому поступилася навіть Дженніфер Еністон

Книга рекордів Гіннесса зафіксувала досягнення Девіда Аттенборо

Британський телеведучий Девід Аттенборо офіційно побив рекорд Дженніфер Еністон, швидше за всіх набравши мільйон підписників в Instagram. Щоб привернути величезну аудиторію, 94-річному натуралісту знадобилося всього 4 години.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від A Life On Our Planet (@davidattenborough)

Через 22 години після публікації перший пост Аттенборо був переглянутий понад 9 млн разів, а кількість його фоловерів перевищила 2,5 млн. Представники Книги рекордів Гіннесса підтвердили виданню Metro, що знаменитий творець документальних фільмів про природу дійсно побив рекорд Еністон: в жовтні 2019 року актриса приєдналася до соціальної мережі і набрала мільйон підписників за 5 годин і 16 хвилин. Серед інших рекордсменів у цій категорії - футболіст Девід Бекхем і спільний аккаунт принца Гаррі і Меган Маркл.

У першому відео для IGTV Девід Аттенборо поділився побоюваннями з приводу глобального потепління. "Як ми всі знаємо, світ в біді, - сказав він. - Континенти горять. Льодовики тануть. Коралові рифи вмирають. Список можна продовжувати і продовжувати. Я буду використовувати платформу, щоб пояснювати, в чому полягають проблеми і як ми можемо з ними впоратися".

Натураліст дебютував в Instagram напередодні виходу документального фільму Netflix "Життя на нашій планеті". У ньому Аттенборо розмірковує про погіршення стану навколишнього середовища та біорізноманіття планети, яке він спостерігав протягом своєї 70-річної кар'єри.

  • Страшна "посмішка" китової акули перемогла в конкурсі кращої підводної фотографії 2020 року. Як не дивно, автор фото не дуже пишається своїм досягненням - і ось чому.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що зараз з епатажною зіркою "Євробачення" Неттою, яка співала з alyona alyona під час війни в Україні

Нетта Барзілай випускає пісні на івриті та займається волонтерством - ізраїльська співачка не говорить про війну в Україні

Організатори "Євробачення-2024" показали, якою буде головна сцена масштабного пісенного конкурсу

Організатори Євробачення-2024 показали, який вигляд матиме головна сцена - пісенний конкурс пройде у місті Мальме, Швеція

Юрій Феліпенко мобілізувався у ЗСУ: актор доєднався до підрозділу "Ахіллес"

Зірка серіалів "Колір пристрасті" та "Обіцянка Богу" актор Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ