Лайм

Бебі-бум в "Грі престолів": ще один актор серіалу повідомив про поповнення в родині

У Гафтора Юліуса Бйорнссона, що зіграв Грегора "Гору" Клігана, народився син

2020 рік став надзвичайно плідним для акторів "Гри престолів": в липні Софі Тернер народила дочку, 27 вересня стало відомо про прийдешнє поповнення в родині Кіта Герінґтона і Леслі Роуз, а наступного дня щасливою новиною поділився Гафтор Юліус Бйорнссон. Виконавець ролі Грегора "Гори" Клігана і його дружина Келсі Хенсон стали батьками маленького богатиря.

Фото: instagram.com/kelc33/

У Instagram Бйорнссон емоційно описав народження сина і подякував свїй мініатюрній дружині за силу і витривалість.

"Вона повністю контролювала свій розум і тіло. Я в повному захваті від того, наскільки вона сильна, і дуже пишаюся нею за все, що вона зробила для підготовки протягом вагітності. Неможливо описати словами, як я ставлюся до цього досвіду, - написав ісландський силач. - Після надзвичайно важких 2 годин і 19 хвилин пологів з'явився наш здоровий, сильний, красивий хлопчик вагою 3530 грамів і зростом 52 см".

Фото: instagram.com/thorbjornsson/

Бйорнссон, який в 2020 році побив світовий рекорд з підняття важких предметів, має зріст 206 см, тоді як його дружина Келсі - 157 см. Дівчина добре перенесла пологи, тому додому сімейство відпустили на наступний же день. "Мама і дитина почувають себе дуже добре, і ми провели першу ніч втрьох. Ми визначилися з ім'ям і не дочекаємося, щоб поділитися ним з усіма вами", - написав 31-річний спортсмен.

У Хафтора також є дочка Тереза від колишньої подруги Тельми Бйорк Стейманн. В інтерв'ю Mulligan Brothers, опублікованому 21 грудня 2019 року, спортсмен поскаржився, що не бачив її три роки. Проте після народження сина він одразу повідомив дівчинці радісну новину. "Прекрасну і трепетну подія ми завершили найбільш чудовим телефонним дзвінком моїй дочці, щоб познайомити її з молодшим братом", - написав гордий батько.

  • Вперше батьком став зірка фільму "Джокер". Хоакін Фенікс і його наречена Руні Мара назвали первістка Рівер - на честь загиблого брата актора.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші