Лайм

Кажуть, принц Гаррі і Меган Маркл з'являться в серіалі Netflix - що відомо

ЗМІ повідомили про незвичайний проект за участю знаменитої пари

Меган Маркл і принц Гаррі погодилися знятися в реаліті-шоу для Netflix. Видання The Sun повідомляє, що документальний серіал під назвою "Єдиний шлях - це Сассекс" (The Only Way is Sussex), розповість про благодійну діяльність герцога і герцогині Сассекських.

Фото: instagram.com/sussexroyal/

"Все буде зроблено з великим смаком. Вони хочуть дати людям можливість поглянути на їхнє життя і побачити благодійну діяльність, якою вони займаються, - сказало джерело таблоїду. - За ними стежитимуть протягом трьох місяців, але поки невідомо, чи будуть камери в їхньому будинку в Монтесіто. Велика частина серіалу буде присвячена благодійності, а не тому, чим вони займаються за закритими дверима. Але це все одно буде захоплюючим відкриттям, і Меган сподівається, що глядачі побачать її справжню".

Netflix, які недавно підписали з парою контракт на виробництво художніх і документальних фільмів і серіалів, не стали розкривати подробиці проекту. "У пари вже є кілька проектів в розробці, в тому числі новаторський документальний серіал про природу і анімаційний серіал, присвячений надихаючим жінкам, але зараз ми не розкриваємо деталей", - повідомив представник стрімінга виданню Metro.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Ми не спілкуємось: Дмитро Коляденко розповів про сварку з Іриною Білик

Дмитро Коляденко зізнався, що більше не спілкується зі своєю колишньою Іриною Білик через неприємну ситуацію

Дуже боляче: Світлана Тарабарова повідомила про втрату рідної людини

Українська співачка Світлана Тарабарова повідомила, що помер її батько – чоловікові було 70 років

Боролася з внутрішніми демонами: Lida Lee прокоментувала свій стан на тлі чуток про алкозалежність

Lida Lee розповіла про своє самопочуття на тлі заяв про проблеми з алкоголем - вона заявила, що боролася з власними демонами