Лайм

Принц Гаррі і Меган Маркл відповіли на чутки про участь в реаліті-шоу Netflix

Документальний серіал про життя Гаррі і Меган виявився вигадкою

Багатомільйонна угода принца Гаррі і Меган Маркл з Netflix викликала величезний суспільний інтерес і породила хвилю спекуляцій. Британський таблоїд The Sun повідомив, що герцог і герцогиня Сассекські погодилася взяти участь в реаліті-шоу про свою благодійну діяльність, щоб Меган могла "показати справжню себе". З огляду на прагнення пари до конфіденційності, критики одразу ж кинулися звинувачувати їх в лицемірстві, змусивши виступити з офіційним спростуванням.

Фото: instagram.com/sussexroyal

"Герцог і герцогиня не беруть участі ні в яких реаліті-шоу", - сказав прес-секретар в заяві для The Times.

При цьому в Netflix підтвердили, що у подружжя в розробці знаходиться декілька проектів, але програмні плани наразі не розголошуються. Ці проекти включають документальний фільм про природу і мультсеріал, присвячений надихаючим жінкам. Відомо також, що Меган Маркл не планує повертатися до акторської гри.

У Великобританії тим часом Гаррі і Меган встигли звинуватити в "явній експлуатації" своїх зв'язків з Букінгемським палацом. "Давайте будемо відверті, Netflix не став би пропонувати Гаррі серйозну угоду через його цікаві погляди, - сказав колишній міністр Норман Бейкер. - Вони пропонують йому угоду через зв'язки з королівською родиною, які він використовує".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Продовжує вести соцмережі російською: де зараз Михайло Заливако з шоу "Холостяк"

Михайло Заливако виїжджав за кордон у період повномасштабної війни, продовжує вести соцмережі російською - що відомо про його життя

Коло довіри крихітне: подруга Кейт Міддлтон розповіла про її стан під час лікування раку

Кейт Міддлтон продовжує проходити курс хіміотерапії на тлі боротьби з раком - подруга принцеси Уельської розповіла про її стан

Співачка KOLA чесно зізналася, чи говорить з чоловіком про поповнення у родині

KOLA розповіла, чи готова до дітей зі своїм чоловіком, який живе в Ізраїлі - зірка озвучила плани на майбутнє