Лайм

Чим замінити взуття на підборах, але при цьому і далі виглядати стильно: 7 ідей на кожен день

Яке взуття в моді цієї осені

Кожна дівчина хоче виглядати чарівно, незалежно від погоди за вікном і пори року. І якщо влітку ви, не замислюючись, надягали легкий сарафан з босоніжками на підборах та бігли у справах, то восени, особливо в дощову та вітряну погоду, хочеться одягти практичне та зручне взуття.

Якщо ви втомилися від взуття на підборах, але все ж хочете виглядати стильно, пропонуємо вам кілька різних варіантів на кожен день.

Черевики

Грубі черевики, які мають величезну кількість назв, серед яких гріндерси, мартенси, тімберленди, зараз дуже популярні. Це взуття буде стильно виглядати як з шифоновою сукнею і шовковою спідницею, так і з діловим костюмом і джинсами. Доповнити образ можна за допомогою пальто оверсайз.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Балетки

Класичний варіант жіночих туфель з закритим носком на плоскій підошві відмінно підійде для теплої осені. Балетки будуть стильно виглядати як з джинсами, так і з сукнею, а зверху можна надягти коротку куртку або тренч.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Оксфорди

Це черевики зі шнурками, які "прийшли" в жіночий гардероб з чоловічого. Дуже добре виглядають з брючним костюмом, джинсами і спідницями.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Лофери

Лофери - це класичні туфлі, схожі на мокасини, тільки підошва у них більш жорстка і широка, з низьким широким каблуком. Це взуття підійде як в офіс, так і для романтичної прогулянки або подорожі.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Мюлі

Це взуття виглядає так само, як лофери, але без задньої частини, і відмінно підійде на теплу осінь. Мюлі поєднуються практично з усіма деталями гардеробу.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Кросівки

Кросівки та кеди перестали бути тільки спортивним взуттям, а в трендах останніх сезонів поєднувати кросівки з брючними костюмами, спідницями і сукнями.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Челсі

Ботильйони з дуже маленьким каблуком, або як їх ще називають челсі, зручне і практичне взуття на прохолодну і дощову осінь. Чудово підійдуть як під вузькі джинси, так і під спідницю міді або сукню.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Найцікавіші новини тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Свідомо обираю цей шлях: після повернення з Польщі українська режисерка вступила до лав ЗСУ

Олена Апчел, яка 4 роки жила у Польщі, повернулася в Україну та поповнила лави ЗСУ - режисерка прокоментувала рішення

Рятуюся знеболювальними: Віктор Павлік висловився про своє самопочуття після операції на серці

Віктор Павлік розповів, як себе почуває після операції на серці - артист висловився про заборони та період реабілітації

Пропагандист Нікіта Джигурда, який є уродженцем Києва, може долучитися до російської армії

Росіянин Нікіта Джигурда збирається вступити до лав російської армії - про це заявила російська преса та озвучила подробиці