Лайм

Біллі Айліш випустила кліп на пісню No Time To Die - в ньому показані кадри з нового Джеймса Бонда

В Україні картину покажуть 12 листопада

18-річна володарка "Греммі" Біллі Айліш презентувала кліп на пісню No Time To Die - саундтрек для 25-го фільму про Джеймса Бонда "Не час помирати". Щоб підігріти інтерес глядачів, в ролик вставлені кадри з нової частини франшизи, які раніше не демонструвалися публіці.

Відеокліп розміщений на YouTube-каналі виконавиці. У ньому фрагменти з нового фільму про агента 007 чергуються з чорно-білими кадрами співу Айліш в ретро-мікрофон.

У кліпі є кадри, де видно, як розвивається роман між Джеймсом Бондом у виконанні актора Деніела Крейга та героїнею Мадлен Суонн, яку грає акторка Леа Сейду. Відео закінчується потоками диму, що вириваються з-за спини співачки.

Спочатку нова частина бондіани "Не час помирати" повинна була вийти в прокат ще в квітні, але в березні кінотеатри фактично по всьому світу закрилися через пандемію, і реліз відклали на осінь. В Україні картину покажуть 12 листопада.

  • Раніше фанати вибрали кращого Джеймса Бонда усіх часів. Почесним званням шанувальники бондіани нагородили Шона Коннері, який знявся в перших п'яти фільмах про секретного агента 007.
  • Деніел Крейг пожартував над образом Джеймса Бонда в смішному рекламному ролику. Мартіні з горілкою він проміняв на пиво.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Хто такі Bambie Thug, які здивували "Євробачення" своїм готичним виступом

Що відомо про представника Ірландії на конкурсі "Євробачення-2024" Bambie Thug

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

У день фіналу "Євробачення-2024" шанси України на перемогу впали: новий прогноз букмекерів

За кілька годин до старту фіналу "Євробачення 2024" букмекери оновили свої прогнози на переможця - яке місце віддають Україні