Лайм

Леся Нікітюк на сторінках журналу Pink показала, як носити тренди осені

Телеведуча стала головною героїнею осіннього номера

Українська телеведуча Леся Нікітюк взяла участь в стильній фотосесії для глянцю Pink UA, на сторінках якого продемонструвала бездоганні осінні образи.

Результатом знаменитість поділилася на особистій сторінці в Instagram. На обкладинці журналу Леся постала в легкій квітковій сукні, поверх якогї накинула ефектне пальто з оригінальними рукавами. Свій осінній лук ведуча доповнила шкіряними чоботами карамельного відтінку.

Фото: pink.ua

Нікітюк також показала, як цієї осені можна поєднувати шовкову сукнюя в білизняному стилі та светр з V-подібним вирізом, жіночну сукню та грубі черевики. А також наочно продемонструвала, як носити головний тренд осені 2020 - total denim look.

Фото: pink.ua

Фото: pink.ua

"Новий сезон - це завжди відчуття прийдешніх змін, і не тільки гардеробних. Томне очікування дива від кожного наступного дня, передчуття цікавих відкриттів - які ще сюрпризи підкине цей непередбачуваний 2020-й? Але восени вітер дме по-іншому, а значить, укутуємося в пледи, озброюємося запасом глінтвейну, беремо в руки свіжий випуск улюбленого журналу та чекаємо тільки хороших новин", - прокоментувала ведуча.

Фото: pink.ua

  • Кажуть, Леся Нікітюк піде з телебачення заради бізнесу. Так, але лише тимчасово, щоб повернутися до навчання, для якого в графіку ведучої сьогодні немає місця - повчитися в бізнес-школі, підтягнути англійську мову і згадати китайський.
  • Читайте також на theLime, як Лесю Нікітюк знову звинуватили в збільшенні губ. На цей раз мама телеведучої розставила всі крапки над "і" , але користувачі соцмереж вперто не хочуть вірити в їх історію.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Старша за всіх наших дітей: Тімур Мірошниченко розповів про доньку, яку вони вдочерили

Тімур Мірошниченко розповів про усиновлення дівчинки Ангеліни і як сестру прийняли інші діти

Уламки впали біля нас: дружина Анатолія Анатоліча показала наслідки російської атаки на Київ

Український телеведучий Анатолій Анатоліч з дружиною і маленьким сином, а також Фагот з ТНМК ледь не постраждали від ракетної атаки росіян 30 червня

Воював з початку повномасштабного: Сергій Танчинець повідомив про загибель на фронті брата

На війні загинув Дмитро Чендей - брат фронтмена гурту "Без обмежень" Сергія Танчинця