Лайм

Нова принцеса Бельгії виграла титул в суді і розповіла, як її прийняла королівська родина

Художниця Дельфіна Боель отримала титул принцеси Бельгії в 52 роки

Позашлюбна дочка колишнього короля Бельгії Альберта II, яка відстояла в суді право називатися принцесою, розповіла про те, як змінилося її життя після перемоги в гучній справі. Дельфіна Боель заявила, що нова сім'я відмовляється з нею спілкуватися, пише CNN.

Фото: Getty Images

52-річна жінка отримала титул після того, як аналіз ДНК показав, що колишній монарх є її батьком. Той більше 10 років відмовлявся визнати батьківство, і погодився на аналіз лише коли суд пригрозив йому штрафом в 5000 євро. Дельфіна змінила прізвище з Боель на королівське Саксен-Кобург, але ніяких інших претензій не висувала.

"Якби я зробила це заради титулу і грошей, я б програла. Я залишуся Дельфіною, я не збираюся тинятися по вулицях і говорити: будь ласка, називайте мене принцесою", - сказала вона репортерам під час своєї першої королівської прес-конференції .

Жінка відчула полегшення, коли історія її життя стала надбанням громадськості. Альберт, який 6 років тому відрікся від престолу на користь свого сина Філіпа, довго заперечував її вимогу визнати батьківство. Зараз нові родичі (батько, брати і сестри, включаючи короля Філіпа), відмовилися з нею спілкуватися. За її словами, їй та двом її дітям важко зрозуміти таке ставлення.

"Я нічого не чекаю, я просто продовжу свою роботу. Проте, якби вони раптом подали ознаки життя, я б ніколи не повернулася до них спиною, - сказала художниця. - Людям в подібних ситуаціях не слід соромитися. Якщо хтось хоче дізнатися своє походження, це правильно".

  • Внучка Єлизавети II принцеса Євгенія чекає дитину, але її малюк навряд чи буде носити королівський титул. На це є дві причини, і лише одна з них пов'язана з традиціями.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Актор Юрій Феліпенко поділився думками про службу у ЗСУ та показав фото з побратимами

Юрій Феліпенко служить у ЗСУ - актор розповів про своє ставлення до служби та закликав українців допомагати і не забувати про війну

Вартий всього найкращого: кохана Позитива зворушливо привітала його з днем народження

Олексій Завгородній (співак Позитив) зустрічається з танцівницею Юлією Сахневич - обраниця музиканта привітала його з днем народження

Після виїзду з України Олег Кензов виступив з росіянами у Німеччині: що відомо про скандал

Олег Кензов з Мішею Марвіним та зірками-путіністами виступив на російському заході у Німеччині - артист виконував російськомовні пісні