Лайм

Безтурботний серфер дивом врятувався від акули - хижак передумав нападати в останній момент

Про смертельну небезпеку спортсмена попередив оператор дрона

Оператори дрона в Австралії врятували чемпіона з серфінгу від нападу акули. Метт Вілкінсон неспішно плавав на дошці біля берегів Нового Південного Уельсу, коли команда рятувальників Surf Life Saving NSW помітила півтораметрову білу акулу прямо за ним. Чоловіка попередили з повітря, і той попрямував до берега. Лише коли йому показали відео, Уілкінсон зрозумів, що дивом уникнув гострих зубів хижої риби, пише CNN.

"Я почув сплеск і шум, обернувся і нічого не побачив. Потім пілот дрона порадив мені повернутися на пляж, - сказав 32-річний Вілкінсон. - Я дістався до берега, де рятувальники показали мені відзнятий матеріал, і я зрозумів, наскільки близько підібралася акула . Я навіть не знав, що вона там. Схоже, вона полювала за моєю ногою, але передумала".

Триразовий чемпіон World Pro Surf League за порадою дружини вирішив не займатися серфінгом протягом декількох днів після чудесного порятунку. "Я почуваюся трохи дивно, але я щасливий, що вона вирішила мене не чіпати", - сказав спортсмен.

Після зустрічі з акулою пляж був евакуйований і закритий на кілька днів. Організація Surf Life Saving тим часом продовжує запускати безпілотники над популярними місцями для серфінгу, щоб стежити за акулами.

  • Раніше в Канаді знайшли величезну білу акулу, яку одразу ж прозвали Королевою океану. Не дарма, адже п'ятиметрова хижа риба важить 1,6 тонни.
  • Справжньою героїнею стала вагітна жінка, яка витягла чоловіка з пащі 3-метрової акули. Рятівниця без роздумів кинулася на допомогу коханому, і зовсім скоро він зможе взяти на руки їхню новонароджену дитину.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято