Лайм

Вишуканий стиль Кейт Міддлтон: 8 луків на осінь на прикладі герцогині Кембриджської

Які образи відомої британки можна взяти собі на замітку

Герцогиню Кембріджську часто називають іконою стилю. Кожен її образ для виходу в світ ретельно розглядають, розбирають на дрібні деталі, обговорюють в пресі та копіюють модниці. Відзначимо, що і у Кейт Міддлтон бувають модні промахи, але в основному їй вдається виглядати бездоганно.

Ми підібрали для вас вісім стильних луків герцогині Кембриджської, які з легкістю зможе повторити кожна модниця.

Фото: pinterest.com

Одним з найпростіших, але в той же час стильним буде образ з широкими брюками. Кейт Міддлтон, слідуючи модним трендам, вибирає як класичну довгу модель, так і укорочені брюки-кюлоти. Доповнити образ можна або лаконічною водолазкою, або яскравою блузкою, а також сумкою.

Фото: pinterest.com

Не менш ефектно виглядає на герцогині Кембриджській спідниця міді з анімалістичні принтом, темна водолазка і бежеве пальто, яке завжди буде в тренді.

Фото: pinterest.com

Ще одним варіантом повсякденного лука може бути сукня з довгими рукавами з принтом "гусяча лапка". Відзначимо, що однією з улюблених модних деталей Кейт Міддлтон є бант на сукні або блузі.

Фото: pinterest.com

Ще один тренд - сукня в горошок - також є в арсеналі герцогині Кембриджської. А доповнює образ - маленький однотонний клатч.

Фото: pinterest.com

Кейт Міддлтон, як справжня британка, часто віддає перевагу класиці - речам з шотландської клітинкою. Цей образ герцогиня доповнила масивним шарфом і маленькою сумочкою.

Фото: pinterest.com

Строгий діловий образ Кейт Міддлтон вдало перетворила, надівши яскраві штани прямого крою і картатий піджак.

Фото: pinterest.com

У повсякденному житті герцогиня Кембриджська не боїться слідувати останнім віянням моди. Так, під трикотажний комбінезон з піджаком вона одягла зручні кросівки.

Фото: pinterest.com

Для виходу в світ Кейт Міддлтон найчастіше вибирає дизайнерські сукні, які вигідно підкреслюють її струнку фігуру. Мінімум прикрас і макіяжу, стримана зачіска і маленький клатч - і сліпучий образ готовий!

Фото: pinterest.com

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Чи можуть українці голосувати у другому півфіналі "Євробачення-2024": це треба знати

Другий півфінал Євробачення 2024 відбудеться 9 травня - чи може голосувати у цій частині шоу Україна - подробиці

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: дивитися онлайн-трансляцію масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Які шанси на перемогу у "Євробаченні-2024" має Україна напередодні другого півфіналу: новий прогноз

Букмекери оновили прогнози щодо переможця Євробачення 2024 - alyona alyona і Jerry Heil на третьому місці, на першому Baby Lasagna