Лайм

Японський парк розваг побудував Годзіллу в натуральну величину: фото і відео

Довжина статуї монстра складає 55 метрів, а висота - 23

Парк розваг в Японії завершив роботу над першою в світі статуєю Годзілли "в натуральну величину". Копія монстра з культових фільмів жахів є частиною атракціону: в його страшну пащу гостям пропонують заїхати на тролеї, пише BBC.

Фото: YouTube

Статую Годзілли побудували на острові Авадзі в префектура Хего, і вона виглядає так, ніби монстр ось-ось вилізе з-під землі. Атракціон назвали "Операцією з перехоплення Годзілли" і показали ЗМІ за два дні до відкриття. Відвідувачі зможуть потрапити в тіло чудовиська через його широкий рот або через торс, де їм належить виконати місію і перешкодити йому зруйнувати Японію. Також всередені споруди знакходиться музей Годзілли.

Фото: TOHO CO., LTD

Довжина будівлі складає 55 метрів, ширина - 25 метрів, а висота - 23 метри. В оригінальному фільмі 1954 року Годзілла досягав 50 метрів, а в 2019-м у фільмі "Годзілла: Король монстрів" його збільшили до 120-ти.

Годзілла, який вважається поміссю горили і кита, став іконою поп-культури з тих пір, як вперше з'явився на екранах. З тих пір кількість фільмів про нього перевищила три десятки, окрім відеоігор та інших побічних проектів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Олександр Усик поборов Тайсона Ф'юрі. Українські зірки емоційно відреагували на історичну перемогу

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став чемпіоном світу. Дружина спортсмена Катерина Усик емоційно привітала коханого