Лайм

Як носити ботфорти і не виглядати безглуздо: 9 стильних образів на осінь

Це модне взуття не залишить байдужим нікого

У гардеробі кожної модниці, крім лоферів та грубих черевиків, обов'язково мають бути ботфорти - чоботи з довгими халявами, з якими восени можна створити величезну кількість стильних образів. Зазначимо, що ботфорти були винайдені як взуття вершника, яке допомагало йому тривалий час перебувати в сідлі: чоботи були жорсткі по халяві, практично не гнулися ні в колінах, ні в щиколотках.

Сьогодні ж ботфорти модниці носять з чим завгодно - головне вибрати саме ті, з якими ви зможете створити найбільшу кількість образів. Розглянемо детальніше, з чим їх носити.

Звичайно, одне з найпопулярніших поєднань - ботфорти з міні-спідницею. У такому образі можна вирушити і на романтичне побачення, і на шопінг, і в кіно з подругами.

Фото: pinterest.com

Ще одне класичне поєднання - ботфорти, міні-спідниця, картате пальто і палантин. Цей образ на більш пізню осінь допоможе залишатися стильною і в той же час не замерзнути.

Фото: pinterest.com

Модно буде виглядати лук, що складається з ботфортів і в'язаної сукні оверсайз. Доповнити образ можна маленькою сумочкою-клатчем.

Фото: pinterest.com

Поєднувати ботфорти можна і зі шкіряними шортами і капроновими колготами, але в цьому випадку не забудьте про довгий тренч або пальто.

Фото: pinterest.com

Також ви можете створити ефектний лук з ботфортами, джинсами і піджаком оверсайз. Доповнити образ можна яскравими аксесуарами - сумочкою-клатчем і хусткою на шиї.

Фото: pinterest.com

Зазначимо, що ботфорти можна носити не тільки з міні-спідницею, але і зі спідницями міді та максі. Виграшно доповнить образ шкіряна куртка і аксесуари.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант для повсякденного образу - ботфорти і джинсовий сарафан.

Фото: pinterest.com

Ботфорти також можна одягти з костюмом - тоді ваш образ буде наближений до ділового стилю. Не переборщіть тільки з довжиною спідниці - вона не повинна бути занадто короткою.

Фото: pinterest.com

Також слід зазначити, що для створення стильного образу експериментуйте з кольором і матеріалом, з якого зроблені ботфорти. Вигідно будуть виділяти вас з натовпу яскраві ботфорти.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято