Лайм

Творець і суддя шоу "Х-фактор" залишиться прикутим до ліжка півроку - все через травму спини

У серпні цього року продюсер вкрай невдало впав з велосипеда

Британський продюсер Саймон Коуелл, творець і суддя телевізійних шоу "Х-фактор", "Британія шукає таланти" і "Американський ідол", залишиться прикутим до ліжка ще півроку. У серпні Коуелл впав з електровелосипеда та потрапив до лікарні з переломом спини в трьох місцях.

Як пише The Sun, незважаючи на позитивні попередні прогнози, продюсер досі залишається під пильним наглядом лікарів і приймає сильні болезаспокійливі.

Саймон Коуелл Фото: Getty Images

За словами колег, Коуелл не покидає ліжко і часто переживає сильний біль. У зв'язку з цим йому довелося відмовитися від ідеї записати відео для глядачів швоіх шоу.

"Це були важкі кілька тижнів, - зазначив приятель продюсера Хоуі Мендел. - Саймон боєць і добре тримається. Звичайно, він думав, що вийде зі строю на кілька тижнів, а потім, якщо не братиме участі в змаганнях Iron Man, принаймні, повернеться до шоу-бізнесу. Але після операції зі зрощення двох хребців все ускладнилося, все виявилося куди важче, ніж просто перелом".

Крім лікарів за Коуеллом доглядають його дівчина Лорен та їх 6-річний син син Ерік.

Примітно, що це не перший схожий курйоз в життя Коуелла. У 2017 році один з найвідоміших представників світового шоу-бізнесу вже був госпіталізований після падіння зі сходів свого будинку в Лондоні. Тоді причиною інциденту він назвав низький артеріальний тиск і "вампірський" спосіб життя.

  • Читайте також на theLime, як учасниця шоу "Танці з зірками" знепритомніла просто на генрепетиції 7 випуску. До всього іншого, незабаром після цього її партнер отримав позитивний тест на Covid-19, у зв'язку з чим парі довелося пропустити ефір.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боровся з важкою хворобою: український режисер помер у віці 43 років

4 червня помер Ніко Лапунов – український режисер, автор вишитих мультфільмів про Україну

Новим "Холостяком" міг бути інший військовий: кому пропонували стати героєм 13 сезону

Захисник "Азовсталі" Михайло Діанов зізнався, що творці шоу "Холостяк" розглядали його кандидатуру на 13-й сезон

Вона не їхня: Євгенія Власова заявила, що російська мова не належить Росії

Євгенія Власова пояснила, чому не засуджує людей, які розмовляють російською - співачка заявила, що російська мова не належить Росії