Лайм

Суд пом'якшив вирок Михайлу Єфремову: головне

Актор пояснив, чому раніше не визнавав провини

Московський міський суд розглянув апеляцію на вирок акторові Михайлу Єфремову, якого після смертельного ДТП засудили до 8 років колонії загального режиму, і прийняв рішення знизити термін до 7 років і шести місяців.

Як пише Meduza, пом'якшувальною обставиною суд визнав той факт, що Єфремов добровільно виплатив компенсацію моральної шкоди родичам загиблого Сергія Захарова.

Михайло Евфремов Фото: Getty Images

Джерело також зазначає, що сам актор просив апеляційну інстанцію пом'якшити покарання "до меж, не пов'язаних з позбавленням волі". За словами Єфремова, раніше він відмовився визнавати свою провину нібито під тиском адвоката Ельмана Пашаєва. Тепер він розкаявся і виплатив компенсації родичам.

У свою чергу, прокуратура та родичі загиблого Сергія Захарова просили суд залишити вирок акторові без змін.

  • 8 червня 2020 року на Смоленській площі в Москві сталася аварія. Позашляховик Jeep Grand Cherokee виїхав на зустрічну смугу, врізався у фургон Lada та пошкодив ще кілька машин. За кермом джипа виявився актор театру та кіно, заслужений артист РФ Михайло Єфремов.
  • Як стало відомо пізніше, він знаходився в стані алкогольного сп'яніння. Артистові пощастило обмежитися стресом, а от водій фургона, 57-річний Сергій Захаров, загинув. Через три місяці після варіі, 8 вересня, Пресненський суд Москви оголосив Єфремову вирок - 8 років колонії загального режиму.

Найцікавіші новини тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші