Лайм

В Австрії випустили марку, присвячену коронавірусу - надрукували її на туалетному папері

На ній зображене слоненя - неофіційний символ соціального дистанціювання

Австрійська поштова служба випустила пам'ятну марку, присвячену епідемії Covid-19. Корономарка надрукована на тришаровому туалетному папері як нагадування про накопичення запасів цього гігієнічного засобу під час паніки, яка охоплювала людей на початку пандемії.

"Ми були стурбовані пандемією корони протягом декількох місяців. Оригінальна марка тепер нагадуватиме про те, як змінилася наше повсякденне життя в результаті пов'язаних з цим заходів", - йдеться на сайті поштового сервісу.

Фото: post.at

На ній зображене слоненя, довжина якого становить один метр: саме на такій відстані рекомендується триматися один від одного, щоб не заразитися. Для порівняння показані інші живі істоти: жучок довжиною 1 мм, муха довжиною 1 см і миша довжиною 1 дм.

Марка надійде в продаж 30 жовтня і продаватиметься за подвоєною вартістю, і виручені кошти підуть на благодійність. Ціна корономарки - 2,75 євро.

  • У США представили захисні маски для обличчя з ароматом бекону. Виробник використав запах свинини як додаткову мотивацію для правильного носіння маски.
  • У продаж надійшла сукня, яке дуже актуально в коронавірусні часи. Одягаючи таке вбрання, дівчата можуть не хвилюватися, якщо раптом під рукою не виявиться захисної маски для обличчя.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Свідомо обираю цей шлях: після повернення з Польщі українська режисерка вступила до лав ЗСУ

Олена Апчел, яка 4 роки жила у Польщі, повернулася в Україну та поповнила лави ЗСУ - режисерка прокоментувала рішення

Рятуюся знеболювальними: Віктор Павлік висловився про своє самопочуття після операції на серці

Віктор Павлік розповів, як себе почуває після операції на серці - артист висловився про заборони та період реабілітації

Пропагандист Нікіта Джигурда, який є уродженцем Києва, може долучитися до російської армії

Росіянин Нікіта Джигурда збирається вступити до лав російської армії - про це заявила російська преса та озвучила подробиці