Лайм

Джамала змінила імідж та показала оновлену себе на серії фото

Співачка стала володаркою густого трендового чубчика

Джамала зважилася на експеримент зі своєю зовнішністю: співачка підстригла чубок та трохи вкоротила довжину волосся. Артистка прийшла в захват від нової зачіски та поспішила поділитися своїм перевтіленням з шанувальниками.

37-річна зірка опублікувала в своєму Instagram серію фото, на яких позує в новому образі. "Новий рік починається з нової зачіски", - написала молода мама.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Фоловери співачки оцінили новий образ свого кумира. Вони відзначили, що з такою стрижкою Джамала стала виглядати молодше і більш стильно. Не залишилися осторонь і колеги артистки. "Воу воу", - написала Надя Дорофєєва.

Що підштовхнуло співачку до таких змін, вона не уточнила. Можливо, на нову зачіску її надихнуло материнство. Джамала народила другу дитину 19 червня, якого разом з чоловіком Бекіром назвала Селім-Гірай. Подружжя також виховують 2-річного сина Еміра-Рахмана.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Фото: instagram.com/jamalajaaa

  • Раніше володаркою густого трендового чубчика стала Маша Єфросиніна. Правда, такий експеримент із зовнішністю припав до смаку далеко не всім. Спочатку хейтери критикували новий імідж ведучої в соцмережах, а пізніше переключилися в реальне життя.
  • Вікторія Булітко продовжує експериментувати зі своєю зовнішністю. Нещодавно знаменитість похвалилася новою стрижкою і попелясто-русявим кольором волосся, а тепер на зміну прийшла трендова сьогодні фуксія.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil