Лайм

Воно було приголомшливим: Ксенія Мішина розповіла про перше побачення на проекті "Холостячка"

Другий випуск реаліті відбудеться вже в цю п'ятницю

У п'ятницю, 30 жовтня, глядачі каналу СТБ побачать другий випуск шоу "Холостячка". На новому тижні учасники придумали безліч ідей для побачень, але Ксенія Мішина змогла вибрати тільки декілька. Найзапам'ятовуючим стало перше побачення.

Героїня реаліті показала в Instagram фрагмент зустрічі, з якого можна зробити висновок, що цей вечір був наповнений романтикою. Подробиць актриса розкривати не стала, але заінтригувала глядачів враженнями. "Можу з упевненістю сказати - воно було приголомшливим. Про таке побачення точно мріє кожна дівчинка", - написала Мішина.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Ксенія зазначила, що не знала, кому з учасників належить ідея побачення, тому при виборі довірилася своїй інтуїції.

"Уже на другому тижні учасники придумали безліч ідей для побачень, але я змогла вибрати тільки декілька. Я не знала, яке побачення якому учаснику належало. Довірилася інтуїції", - написала Мішина.

  • Нагадаємо, що в першому випуску шоу "Холостячка" відбулося знайомство Ксенії Мішиної з претендентами на її серце. На першу вечірку приїхали 16 абсолютно різних чоловіків з різних куточків України, які намагалися вразити героїню різними способами. Однак бутоньєрки отримали не всі. Актриса вибрала 12 хлопців, з якими захотіла продовжити спілкування в шоу.
  • Раніше theLime поцікавився у Ксенії Мішиної, чим підкупив її романтичний проект, і чи не боїться вона пліток, інтриг і скандалів, без яких, якщо нам не зраджує пам'ять, чоловіча версія передачі ще не обходилася.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Олександр Усик поборов Тайсона Ф'юрі. Українські зірки емоційно відреагували на історичну перемогу

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став чемпіоном світу. Дружина спортсмена Катерина Усик емоційно привітала коханого