Лайм

Біллі Айлиш внесли до чорного списку уряду США. Виявляється, вона той ще Bad Guy

В адміністрації Дональда Трампа не забули слова співачки про президента

Співачку Біллі Айліш внесли до так званого чорного списку уряду США. Користувачі соцмереж стали жартувати, що Дональду Трампу, мабуть, не подобається її творчість, але ситуація виявилася куди серйознішою - володарку кількох премій "Греммі" звинуватили у "руйнуванні цінностей країни"

Як пише The Washington Post, співачку виключили з дорогого контракту, пов'язаного з кампанією проти коронавіруса. Всього ж договір уклали з 274 знаменитостями, але схвалили в результаті лише участь десятьох.

Біллі Айлиш на премії Billboard Music Awards 2020 Фото: Instagram / BILLIE EILISH

Вивчаючи низку артистів, запрошених до кампанію, соратники Дональда Трампа навели довідки відразу за декількома пунктами. Особлива увага нібито приділялася критиці чинного президента та його політики. Крім цього службовці перевірили зв'язки медійних осіб з Бараком Обамою, ставлення зірок до прав ЛГБТ та до проблеми одностатевих шлюбів. Тут 18-річна Айліш і попалася на "руйнуванні цінностей".

Як уже згадувалося вище, жорсткий відбір пройшли лише 10 запрошених артистів, в числі яких опинилися співаки Марк Ентоні, Енріке Іглесіас, Біллі Рей Сайрус та інші. У соцмережах, як того і слід було очікувати, новина викликала хвилю іронії:

"Оце міць у 18-то років! Дональд Трамп так біситься, бо у Біллі більше впливу в світі, ніж у нього", - посміялися в одному з коментарів.

"А ось це змусило мене любити її ще більше..." - додали в коментарях.

Раніше Біллі Айлиш публічно звинуватила Дональда Трампа в "руйнуванні країни та цінностей", а також заявила, що американцям потрібен лідер, який зуміє вирішити проблеми на зразок пандемії Covid-19 чи глобальних змін клімату, а не стане уникати їх як чинний гарант.

  • Дивіться також на theLime новий кліп Біллі Айліш на пісню No Time To Die - саундтрек для 25-го фільму про Джеймса Бонда "Не час помирати". Щоб підігріти інтерес глядачів, до ролика додали кадри з нової частини франшизи, які раніше не демонструвалися публіці.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини «Батьківщини-Матері»

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії