Лайм

Каньє Вест подарував Кім Кардаш'ян на 40-річчя голограму її покійного батька

Роберт Кардаш'ян помер від раку в 2003 році

Каньє Весту вдалося по-справжньому здивувати свою дружину в день її 40-річчя. Репер-мільярдер подарував Кім Кардаш'ян голограму її батька Роберта, який помер від раку стравоходу 17 років тому.

"Каньє зробив мені найбільш змістовний подарунок в житті. Особливий сюрприз з небес. Голограму мого батька, - написала зірка реаліті-шоу в Twitter. - Це так реалістично! Ми дивилися це знову і знову, переповнені емоціями. Я навіть не можу описати, що це значило для мене і моїх сестер, мого брата, моєї мами і найближчих друзів. Велике спасибі Каньє за цей спогад, який залишиться зі мною на все життя".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Кардаш'ян опублікувала в соцмережах відео, на якому деталізована голограма промовляє: "Тобі 40 і ти зовсім доросла. Ти виглядаєш чудово, так само, як у дитинстві. Я дивлюся на тебе, твоїх сестер, брата і дітей щодня. Я так пишаюся жінкою, якою ти стала, Кімберлі, і всім, чого ти досягла. Але найбільше вражає твоє прагнення стати юристом і продовжити мій спадок. Це довгий і важкий шлях, але він того вартий, і я з тобою на кожному етапі шляху".

Роберт Кардаш'ян був знаменитим американським юристом вірменського походження. Він отримав славу, захищаючи в суді футболіста О. Джея Сімпсона, якого звинувачували у вбивстві його колишньої дружини. Завдяки професіоналізму Кардаш'яна і Джона Кокрана Сімпсона виправдав суд присяжних. У шлюбі з Кріс Дженнер у нього народилося три дочки і син - Кортні, Кім, Хлої і Роберт.

  • Раніше Кім Кардаш'ян з шиком відзначила 40-річчя, але фото її розкішної вечірки викликали гнів і глузування в соцмережах. Селебріті відсвяткувала ювілей на приватному острові, забувши про епідемію Covid-19.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також