Лайм

Скарлетт Йоханссон в третій раз вийшла заміж: хто став обранцем актриси

Після трьох років стосунків актриса обмінялася обітницями з коміком Коліном Джостом

Скарлетт Йоханссон вийшла заміж за Коліна Джоста - коміка і сценариста комедійного шоу "Суботнім вечором в прямому ефірі" (SNL). Пара обмінялася обітницями на невеликій церемонії в оточенні близьких, повідомляє Meals on Wheels America в Instagram.

Фото: Getty Images

"Ми дуже раді поділитися новиною про те, що на вихідних Скарлетт Йоханссон і Колін Джост одружилися на інтимній церемонії в оточенні своїх найближчих родичів і дорогих людей. Вони дотримувалися всіх запобіжних заходи щодо COVID-19", - йдеться в повідомленні благодійної організації .

Пара дозволила Meals on Wheels повідомити про своє весілля, щоб привернути до організації увагу і закликати людей жертвувати кошти на допомогу вразливим людям похилого віку під час епідемії коронавірусу.

35-річна Скарлетт Йоханссон і 38-річний Колін Джост почали зустрічатися в 2017 році після зйомок актриси в гумористичному скетчі SNL. Закохані оберігали свою приватність і рідко з'являлися разом на заходах, але в травні 2019 році ЗМІ дізналися про їхні заручини. Комік подарував зірці "Месників" обручку з діамантом в 11 карат вартістю $400 тис.

Для Коліна Джоста шлюб з Йоханссон став першим, тоді як актриса вийшла заміж втретє. Першим її чоловіком був актор Райан Рейнольдс, з яким вона розлучилася в 2010 році після двох років спільного життя. У 2014 році Скарлетт уклала шлюб з французьким журналістом Роменом Дауріаком, від якого народила дочку Роуз. Подружжя фіналізувало розлучення у вересні 2017 року.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня