Лайм

Як пройшов другий випуск "Холостячки" і хто покинув шоу

Ксенія Мішина попрощалася з одним учасником

30 жовтня на каналі СТБ відбувся другий випуск шоу "Холостячка". На цьому тижні Ксенія Мішина сходила на три індивідуальних побачення, а також попрощалася з одним із претендентів на її серце.

TheLime простежив за ходом ефіру і готовий коротко розповісти, чим підкорювали учасники героїню на романтичних зустрічах і, головне, хто покинув проект "Холостячка" у другому випуску.

Ксенія Мішина Фото: instagram.com/kholostyachka.stb

Тиждень почався з завдання для учасників - зробити презентацію побачення. Важливо, щоб Ксенія не здогадалася, хто є автором візуалізації зустрічі. Із запропонованих підказок героїня вибрала всього три: "побачення за мотивами фільму "50 відтінків сірого", "готування пасти" та "найкраще побачення в її житті".

Автором першого побачення виявився Андрій Рибак. Він організував для Ксенії прогулянку на вертольоті, як Крістіан Грей для Анастейші Стіл, а потім романтичну вечерю при свічках в заміському комплексі під Києвом.

Андрій Рибак Фото: instagram.com/kholostyachka.stb

Але на цьому сюрпризи не закінчилися. Андрій втілив фразу з фільму "Весь світ до твоїх ніг" і став на коліно, діставши коробочку. Правда, там була не каблучка, а браслет на ногу. Закінчилося побачення купанням в басейні. За підсумком зустрічі Ксенія вирішила залишити Андрія без бутоньєрки, а прийняти рішення вже на самій церемонії.

Побачення Ксенії та Андрія Фото: instagram.com/kholostyachka.stb

Друге побачення було гастрономічним, його організував Євген Ковтуненко. Пара разом готувала пасту з морепродуктами, багато розмовляла і сміялася. Покуштувати страви Ксенія та Євген вирушили на дах висотки з видом на нічний Київ. Мішина залишилася задоволена зустріччю, тому вирішила не чекати церемонії, а вручити чоловікові бутоньєрку прямо за столом.

Ксенія Мішина та Євген Ковтуненко Фото: instagram.com/kholostyachka.stb

А ось третя зустріч вийшла не такою, як планувалася. "Найкраще побачення в її житті" для Ксенії організував Ігор Бабко, але воно відбулося у іншого чоловіка. Ігор планував відвезти актрису до Львова і чекав її на вокзалі. По дорозі Мішину "вкрав" Назар на байку. Героїня подумала, що це такий план побачення і з задоволенням стала його реалізовувати. А Ігор тим часом засмучений повернувся в табір.

Ігор Бабко Фото: instagram.com/kholostyachka.stb

Пара каталася по місту на мотоциклі, потім зістрибнула разом з пішохідного моста, а після Назар познайомив Ксюшу зі своїм сином Платоном. В кінці побачення чоловік таки зізнався, що він забрав її з іншого побачення. Дівчина не до кінця зрозуміла, чому Ігор її так легко відпустив, тому вирішила з'ясувати все на церемонії. А тим часом вручила бутоньєрку Назару.

Ксенія Мішина та Назар з сином Платоном Фото: instagram.com/kholostyachka.stb

В кінці випуску відбулася церемонія троянд, на якій Ксенія зробила свій вибір. Мішина вирішила не давати бутоньєрку фотографу Володимиру Оксамитному. Героїня зазначила, що так і не відчула від чоловіка зацікавленості.

Володимир Оксамитний Фото: instagram.com/holostyakstb

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії