Лайм

alyona alyona розповіла, як хлопець образив її через зайву вагу

Реп-виконавиця відверто розповіла про особисте життя

Зірка українського хіп-хопу і учасниця "Танців з зірками-2020" alyona alyona не комплексує через фігуру і не збирається худнути, аби сподобатися чоловікам. Але в особистому житті 29-річної виконавиці були моменти, коли її ображали через вагу, і про це вона відверто розповіла в інтерв'ю Маші Єфросиніній.

Фото: https://www.instagram.com/alyona.alyona.official/

"У моєму житті був хлопець, з яким я була в стосунках. Ми зустрічаємося, все круто і класно, метелики в животі, і раптом він каже: "У нас з тобою не вийде серйозних стосунків надовго. Розумієш, тобі за 20, ти зараз важиш більше 100 кг. Мені стільки ж, але я худий. Але ти ж розумієш, що тобі буде за 40, і у тебе почнуться проблеми зі здоров'ям. І що, я буду тебе тягнути на собі? Тебе лікувати потрібно буде, возити, я до цього не готовий", - розповіла співачка.

Альона спробувала заперечити, що життя непередбачуване, і ніхто не знає, що трапиться з ним завтра, але хлопець у зміни не вірив, і погодився подумати лише в тому випадку, якщо вона почне худнути.

"Тоді всередині мене щось тріснуло. Як ти живеш своє життя, і вже мене поховав? Ти вже навішав на мене ці хвороби, ярлики, вінки, а я ж активна, стометрівку пробіжу не захекавшись. Я нормально себе почуваю в цій вазі, для мене це не проблема, - згадує Альона. - Мене це дуже підбило і підкосило, я просто не чула такого раніше. Просто б сказав: ти не в моєму смаку, і це окей. Але таке було чути важко".

Альона зізналася, що цей випадок глибоко поранив її душу і вплинув на відносини з людьми. "Довіритися складно. Ти постійно чекаєш: а цей що скаже? А у цього буде який аргумент? Але я можу на одні й ті ж граблі наступати. Я така довірлива", - говорить вона.

При цьому alyona alyona не втрачає оптимізму і не сумнівається, що через 10 років буде мати родину і двох дітей. "Я протягом всього свого життя чую такі фрази, але зі мною ніколи не спрацьовували ножі в спину, щоб комусь щось довести і схуднути. Ні!" - каже вона.

  • Раніше alyona alyona розповіла, як скинула 10 кг за 1,5 місяці. Українська реперша почала схуднення з консультації дієтолога і досягла чималого успіху.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Олександр Усик поборов Тайсона Ф'юрі. Українські зірки емоційно відреагували на історичну перемогу

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став чемпіоном світу. Дружина спортсмена Катерина Усик емоційно привітала коханого