Лайм

Репера Ліла Уейна кинула дівчина через підтримку Трампа на виборах в США

Іноді просто кохання недостатньо

Плюс-сайз модель Деніз Бідо розірвала стосунки з хіп-хоп виконавцем Двейном Майклом Картером-молодшим, який виступає під псевдонімом Ліл Уейн. Дівчина пішла від музиканта, дізнавшись про його підтримку Дональда Трампа на нинішніх президентських виборах в США.

Як повідомляє Page Six, модель отписалася від репера в соцмережах, після чого опублікувала пост з підписом: "Іноді просто кохання недостатньо". Музикант, незважаючи на розставання, ще не видалив фото дівчини зі свого аккаунта.

Деніз Бідо Фото: instagram.com/liltunechi

В кінці жовтня американський репер висловив підтримку Дональду Трампу, розмістивши у своєму twitter-акаунті спільну фотографію з президентом США, на якій вони обидва посміхаються і показують жест "лайк". Цей пост став останньою краплею для Деніз.

Фото: twitter.com/LilTunechi

Модель в своєму Instagram натякнула на занепокоєння з приводу знімка і закликала своїх дописувачів голосувати. При цьому Бідо уточнила, що свій голос вона віддала не за Трампа. Згодом дівчина видалила свої пости.

Ліл Вейн Фото: instagram.com/liltunechi

  • Перша леді США Меланія Трамп віддала свій голос на американських виборах президента. У виборчій дільниці дружина Дональда Трампа з'явилася у сукні італійського Будинку моди Gucci за $22 тисячі.
  • Читайте також на theLime, як Ріккі Мартін та інші зірки пригрозили покинути США в разі перемоги Дональда Трампа на виборах.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil