Лайм

"Фантастичні звірі" виплатять Джонні Деппу повну зарплату незважаючи на звільнення з франшизи

Актор отримає восьмизначну суму

Джонні Депп програв гучну справу про наклеп проти газети The Sun, яка звинуватила його в насильстві над колишньою дружиною Ембер Херд, через що позбувся роботи у франшизі "Фантастичні звірі". І хоча з початку виробництва нового фільму він встиг зіграти лише в одній сцені, 57-річний актор отримає повну восьмизначну зарплату, пише The Hollywood Reporter.

Фото: Getty Images

Рішення попрощатися з Деппом, що зіграв у "Фантастичних звірях" головного лиходія Геллерта Гріндевальда, належить директору студії Warner Bros. Тобі Еммеріху. За словами джерел, студія не поспішала приймати рішення про майбутнє актора, поки Високий суд Лондона не визнав його кривдником. При цьому зірка отримає повну зарплату завдяки вдалому контракту: агенти Деппа заздалегідь подбали, щоб він не залишився біля розбитого корита незалежно від того, буде фільм знятий чи ні.

Інсайдер повідомив, що сценаристка "Фантастичних звірів" Джоан Роулінг - найвідоміша покровителька Деппа - не стала чинити опір вилученню актора з франшизи. Також відомо, що його формально не звільнили, а "попросили піти у відставку".

Третя частина франшизи "Фантастичні звірі" вийде в прокат 15 липня 2022 року. У ній Джонні Депп, Джуд Лоу та Едді Редмейн мали порівну розділити екранний час. При цьому Депп є найбільш високооплачуваним з трьох знаменитостей завдяки касовими зборами франшизи "Пірати Карибського моря".

У Instagram Депп заявив, що його життя і кар'єра не будуть визначатися цим моментом часу, але поки він навряд чи зможе працювати з великими студіями, які все частіше уникають ризику, коли справа доходить до #MeToo і звинувачень в домашньому насильстві.

  • Нагадаємо, що Джонні Депп подав позов проти видання The Sun через матеріал 2018 року, в якому було описано, як він бив свою колишню дружину Ембер Херд. Високий суд Лондона вивчив матеріали справи і ухвалив, що твердження газети опинилися "в основному вірними", і 12 з 14 випадків насильства є правдою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil