Лайм

Аліна Паш підхопила Covid-19 та розповіла про симптоми

Все більше українських зірок повідомляють, що заразилися коронавірусом

Серед числа знаменитостей, які вирішили публічно зізнатися, що хворі на коронавірус опинилася українська хіп-хоп виконавиця Аліна Паш. Реп-зірка здала ПЛР-тест, і він показав позитивний результат.

Про інфікування співачка розповіла в Instagram Stories. Аліна назвала себе "коронованою" та закликала всіх, з ким вона останнім часом контактувала, стежити за своїм здоров'ям.

Аліна Паш Фото: instagram.com/alinapash

Судячи з наступного повідомлення, хвороба протікає в середній формі - у Паш підвищена температура тіла та ломота. "Температурю, вночі 38-39, що ламає тіло", - написала співачка. Ці симптоми для співачки не нові, тому її настрій бойовий.

Аліна зазначила, що слідує всім рекомендаціям лікаря і постійно знаходиться з ними на зв'язку. Виконавиця приймає призначені медикаменти та п'є багато води.

Фото: instagram.com/alinapash

  • Тим часом Ольга Сумська та її родина вже побороли коронавірус. Актриса зізналася, що перенесла інфекцію на ногах. У той час у Сумській були гастролі, тому вона не відокремилася, хоча мала характерні симптоми Covid-19.
  • Коронавірусом також перехворіла комедійна актриса Ірина Сопонару, яку багато хто знає по ролі Яринки в ситкомі "Одного разу під Полтавою". Гумористка не афішувала хворобу публічно, а після одужання вирішила розповісти про свої симптоми.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Міша Коллінз у Києві: відомий актор показав фото та зізнався в любові до України

Американський актор Міша Коллінз приїхав до України та показав фото на тлі знищеної російської техники, що виставлена у Києві

Jerry Heil вразила вишуканим образом на червоному хіднику у Каннах

Jerry Heil показала смілий образ на Каннському кінофестивалі - який вигляд мала співачка, яка була ціль її візиту

Навчає і підказує: Ірина Горова висловилася про стосунки Потапа з 16-річним сином

Ірина Горова назвала Потапа чудовим батьком та розповіла, що він має хороші стосунки із сином Андрієм