Лайм

Ксенія Мішина після ефіру на "Танцях з зірками" отримала хейт та побажання смерті: що сталося

Глядачам не сподобалася оцінка актриси для однієї з учасниць

У 11 випуску шоу "Танці з зірками 2020" запрошеним членом журі стала переможниця минулого сезону Ксенія Мішина. Але хто б міг подумати, що суддівство на проекті обернеться для актриси скандалом.

Минулої неділі на проекті був сімейний ефір - учасники виходили на паркет зі своїми близькими людьми. Юлія Саніна станцювала чуттєвий контемпорарі зі своїм татом. Акторська майстерність солістки The Hardkiss зворушила постійних суддів шоу, а ось члена журі-джокера - не дуже. Мішина поставила Саніній 9 балів з 10-ти, і була за це "покарана" шанувальниками співачки.

Після ефіру на Ксенію обрушилася хвиля негативу в соцмережах, деякі хейтери навіть бажали їй смерті. Актриса не стала відмовчуватися і написала в Instagram обурений пост.

"І ось у мене питання: люди ви серйозно? Ми сидимо на розважальному шоу, завдання якого зробити так, щоб вам було цікаво і захоплююче. Я розумію прихильність фанатів, для яких виконавець-кумир і вони готові на багато що, але в такій ситуації? ! я ж не 2 їй поставила і навіть якщо 2, я маю право на власну думку, щодо танцю", - написала Мішина.

Актриса звернулася до авторів злісних коментарів і нагадала їм, що негатив, який вони випромінюють, перш за все руйнує їх самих.

"Я уявити собі не можу, що має бути в душі у людини, щоб в такій ситуації він відчув таку руйнівну емоцію, - каже Ксенія. - Але я всіх вас прощаю і бажаю вам знайти щастя і спокій і якщо вже витрачати свій дорогоцінний час на повідомлення незнайомим людям, нехай це буде щось добре, що наповнить вас самих любов'ю та добром".

Ксенія Мішина Фото: instagram.com/misha.k.ua

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Олександр Усик поборов Тайсона Ф'юрі. Українські зірки емоційно відреагували на історичну перемогу