Лайм

Стало відомо, хто може замінити звільненого Джонні Деппа в "Фантастичних звірях"

Warner Bros. запропонували роль Геллерта Гріндевальда 54-річному датському акторові

Зірка серіалу "Ганнібал" Мадс Міккельсен веде з Warner Bros. переговори про те, щоб взяти на себе роль темного чарівника Геллерта Гріндевальда у фільмі "Фантастичні звірі 3" після звільнення Джонні Деппа, повідомляє Variety.

Мадс Міккельсен Фото: Getty Images

Зігравши Гріндевальда в перших двох фільмах франшизи, Депп "відмовився" від ролі на вимогу студії. Таке рішення директор Warner Bros. Тоббі Емеріх прийняв у відповідь на програш Деппа в суді, пов'язаному зі звинуваченнями в насильстві над його колишньою дружиною Ембер Херд.

Зйомки "Фантастичних звірів 3" вже йдуть в Великобританії, але оскільки Депп встиг знятися лише в одній сцені фільму, Міккельсену не доведеться копіювати багато відзнятого матеріалу. Якщо угода відбудеться, датський актор приєднається до Джуда Лоу, Едді Редмейна, Кетрін Уотерстон та інших зірок франшизи. Вихід фільму за сценарієм Джоан Роулінг і Стіва Кловза запланований на 15 липня 2022 року.

Тим часом в мережі набирає голосів петиція за повернення Джонні Деппа до ролі Геллерта Гріндевальда. Більш 145 тис. чоловік вже підтримали її вимоги, погрожуючи франшизі бойкотом. "Warner Bros попросили Джонні Деппа піти у відставку і залишити роль Гріндевальда у фільмі "Фантастичні звірі 3". Сталося це через абсолютно несправедливий вирок по його справі з таблоїдом The Sun. Ми хочемо його повернути! Warner Bros повинні прислухатися до публіки, інакше ми бойкотуємо фільм!" - йдеться в петиції.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil