Лайм

Святослав Вакарчук анонсував новий музичний проект "Оранжерея"

Перша пісня та кліп побачать світ вже найближчим часом

Святослав Вакарчук створив новий музичний проект під назвою "Оранжерея". У ньому будуть задіяні музиканти "Океану Ельзи" та запрошені артисти.

Як сказано на сторінці ОЕ в Facebook, в програму концертів проекту увійдуть кілька нових пісень, які Вакарчук написав для майбутнього альбому "Океану Ельзи", а також "домашні" версії всім відомих треків.

Фото: facebook.com/okeanelzyofficial

"Одного разу, працюючи в студії, я подумав: а чому б, поки готуємо новий альбом і великий тур ОЕ, не зробити окремий музичний проект і показати вам нові пісні так, як ми грали б їх не на великому стадіоні, а будучи вуличними музикантами? Так і народилася ідея мого нового проекту. Ми назвали його Оранжерея", - розповів Вакарчук.

В "Оранжереї" гратимуть учасники ОЕ: клавішник Мілош Єліч, бас-гітарист Денис Дудко, барабанщик Денис Глінін та соліст Святослав Вакарчук. Всі музиканти візьмуться за незвичні для них інструменти, а фронтмен освоїть меллотрон. У проекті також прозвучить жіночий вокал.

Перша пісня проекту вийде вже зовсім скоро, разом з треком музиканти представлять і кліп. Відео знімали в дивовижному місці, яке і подарувало назву нового проекту.

"Знаєте, коли холодно і сіро навколо, коли найбільше хочеться весни або літа, найпростіший спосіб згадати про них - зайти в оранжерею. Туди, де завжди тепло", - прокоментували музиканти.

Тур "Оранжерея" запланований на другу половину березня-квітень 2021 року.

  • Раніше Святослав Вакарчук прокоментував скандальне попурі на День Незалежності. Лідер "Океану Ельзи" вважає недоречним влаштовувати святкове шоу, коли в країні йде війна.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші