Лайм

Голлівудський актор Джозеф Гордон-Левітт шукає "круті фотки" Україна для нового проекту - куди надсилати

Українці охоче відгукнулися на прохання актора

Актор Джозеф Гордон-Левітт просить допомоги у своїх фоловерів на Facebook - зірка картин "Початок", "Темний лицар: Відродження" шукає "круті фотки" України для нового онлайн-проекту.

"Привіт, друзям в Україні! Шукаю круті фотки України для нового проекту на моєму сайті HitRECord, - написав він, приклавши до посту фотографію з Карпат. - Знайдіть декілька кадрів, які ви зробили де-небудь в країні, і додайте їх до проекту".

У своєму пості актор також поділився посиланням, за яким можна поділитися своїми знімками.

Українці одразу ж відреагували на прохання актора і охоче поділилися фотографіями з різних міст країни. За посиланням, яким поділився актор, вже можна знайти кадри зі Львова, Тернополя, Києва, Одеси, Карапт і так далі.

Фото: hitrecord.org

Згідно з концепцією ресурсу, HitRECord є онлайн-медіа-платформою, яка використовує різні засоби масової інформації для створення коротких фільмів, книг та DVD-дисків. На сайті користувачі можуть ділитися, обмінюватися фотографіями, роликами та використовувати їх у своїх проектах.

  • Читайте також на theLime, як актор Руперт Грінт, який зіграв Рона Візлі в серії фільмів про Гаррі Поттера, швидше за всіх у світі набрав мільйон підписників в Instagram та потрапив до Книги рекордів Гіннеса. Ще б пак, з таким першим постом не могло бути інакше.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита