Лайм

В Італії пара пенсіонерів померла в один день - ця історія могла бути романтичною, якби не ковід

Цієї осені пара відсвяткувала 63 річницю з дня весілля

В Італії з різницею в годину померли чоловік і жінка, які прожили разом 63 роки. Ця історія могла бути романтичною, якби не ковід, з яким не змогли впоратися 82-річний Вінченцо та 83-річна Ольга Моліно.

У місцевій газеті l'Eco di Bergamo йдеться, що 11 листопада подружжя госпіталізували до однієї з місцевих клінік. На момент госпіталізації рівень насичення крові киснем у чоловіка становив 68%, у жінки - 86%. Подружжя розмістили в різних палатах.

Вінченцо та Ольга Моліно Фото: l'Eco di Bergamo

Пізніше стало відомо, що пенсіонери хворіли вже близько десяти днів, і весь цей час у них була висока температура. Через кілька днів після госпіталізації пара померла з різницею в годину.

Вінченцо та Ольга Моліно приїхали до Мілану в 1957 році ,а пізніше переїхали до передмістя. 26 вересня вони відсвяткували 63 річницю весілля.

  • Засудженого за згвалтування Харві Вайнштейна помістили до тюремного ізолятора. У продюсера виникли проблеми зі здоров'ям, і деякі симптоми вказують на те, що він підхопив Covid-19.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024