Лайм

Я недостатньо приваблива, щоб зніматися в кіно - Аня Тейлор-Джой, зірка серіалу "Хід королеви"

На сьогоднішній день серіал "Хід королеви" тільки на Netflix подивилися понад 60 млн людей

Поки всі обговорюють новий міні-серіал Netflix "Хід королеви" ("Ферзевий гамбіт") та його ефектну героїню, шахістку Бет Хармон, виконавиця цієї ролі, актриса Аня Тейлор-Джой, зізналася, що ніколи не вважала себе привабливою. А вже тим більше настільки, щоб бути зіркою одного з найбільш обговорюваних серіалів року.

Аня Тейлор-Джой в ролі Бет Хармон Фото: Instagram / Anya Joy

"Не думаю, що я достатньо приваблива для того, щоб зніматися в кіно, - зазначила вона в бесіді з The Sun - Це звучить пафосно, до того ж мій хлопець попереджав мене, мовляв, якщо я заявлю таке в інтерв'ю, люди вважатимуть мене ідіоткою. Але я не бачу в цьому нічого дивного".

24-річна знаменитість зізналася, що не дивиться фільми з собою на великих екранах. Як приклад Тейлор-Джой згадала картину "Емма", зняту за мотивами однойменного роману Джейн Остін. Актриса зіграла в ній головну роль, але цьому передували панічні атаки.

"Я тоді подумала: "Я найпотворніша Емма в світовому кінематографі, я не можу її зіграти, тому що перша репліка у фільмі звучить як "Я красива, розумна та багата", - поділилася актриса.

Постер фільму "Емма" Фото: Instagram / Anya Joy

Не виключено, що причиною подібного сприйняття себе могло стати цькування з боку однолітків у шкільні роки. За словами Тейлор-Джой, їй довелося пережити непрості випробування, але з цим стало значно легше, коли в 16 років її зовнішність виявилася дуже навіть затребуваною в модельному бізнесі.

Фото: Instagram / Anya Joy

Сьогодні на рахунку Ані Тейлор-Джой понад 20 ролей в повнометражному кіно та серіалах. Найуспішнішим, безумовно, став "Хід королеви", який визнали найпопулярнішим міні-серіалом на Netflix - за перші 28 днів після релізу його подивилися з 62 млн акаунтів.

  • Читайте також на theLime, як серіал "Хід королеви" спровокував шаховий бум. Продажі ігрових наборів рекордно злетіли, тільки на eBay "шаховий набір" почали шукати на 273% частіше. Здається, продавцям є, за що дякувати сервісу Netflix.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Олександр Усик поборов Тайсона Ф'юрі. Українські зірки емоційно відреагували на історичну перемогу