Лайм

Тримаємо кулачки: Джамала похвалилася першою номінацією на премію "Греммі"

Саундтрек до фільму "Євробачення: Історія вогненної саги" претендує на головну музичну нагороду світу

22 листопада музична премія "Греммі" оголосила номінантів 2020 року, і альбом саундтреків до фільму Netflix "Євробачення: Історія вогненної саги", у записі якого брала участь українська співачка Джамала, став одним з претендентів на заповітну нагороду.

"Це ж просто вау! - написала Джамала в Instagram, поділившись уривком з музичного фільму. - Мій голос звучить не тільки у відео-уривку, який ви бачите, але і лідирує у всіх приспівах і ще в одному сольному шматку! Всі мої інтерпретації затверджувалися музичними продюсерами Netflix через зв'язок з Лос-Анджелесом! Знали б ви, яку колосальну робота було проведено зі створення попурі. Щаслива, що брала активну участь в цьому. Тримаємо кулачки! Дуже щаслива за всю команду!"

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Jamala (@jamalajaaa)

Фанати Джамали прийшли від новини в захват, адже "Греммі" вважається головною музичною нагородою світу і вручається американської Національною академією звукозапису, що ріднить її з "Оскаром".

"Гордість! Ще раз довела, що краща, - пишуть в коментарях. - Вся музична частина фільму дуже крута! Тримаємо за тебе кулачки".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil