Лайм

Глядачі серіалу "Корона" увірвалися в коментарі до дружини принца Чарльза. Ох, там почалося...

У палаці знову вказали на проблему недостовірних подій у 4 сезоні

Герцогиня Корнуольська Камілла, дружина принца Чарльза, звернулася до фоловерів у соцмережах, щоб розповісти про їх з чоловіком благодійний проект, але вже незабаром представникам Кларенс-гаусу довелося боротися зі шквалом хейту та закривати коментарі.

Як пише Daily Mail, під постом Камілли зібралися глядачі серіалу "Корона", які нещодавно подивилися довгоочікуваний 4 сезон, і тепер бажають герцогині якнайшвидшої смерті. Втім, як і її чоловікові. Подібну хвилю агресії представники королівської родини спостерігають не тільки на сторінках Камілли, але й в інших офіційних акаунтах.

Принц Чарльз і Камілла Фото: Instagram / Clarence House

"Камілло, світ ненавидить тебе", "Наскільки жалюгідним було життя Камілли, якщо принц Чарльз став її щирим коханням?", "Карма наздожене тебе, Камілло", - згадали деякі з коментарів журналісти.

У палаці впевнені, що причиною такого спалаху гніву став саме 4 сезон "Корони", в якому показана недостовірна історія стосунків принца Чарльза та принцеси Діани, а також таємний роман герцога з Каміллою. Події, описані в серіалі, назвали вигаданими - після весілля з Діаною принц Чарльз нібито практично не підтримував стосунків з Каміллою.

Роман герцога та Камілли Паркер Боулз відновився в 1986 році, а до того часу, за словами самого Чарльза, його шлюб з Діаною безповоротно розпався. У квітні 2005 року, майже через вісім років після загибелі Діани в ДТП, пара одружилася.

Раніше колишній прес-секретар королеви Єлизавети II, Дікі Арбітер, розкритикував 4 сезон "Корони" за "доведення драми до крайності". Також він не погодився з образами принца Чарльза та його дружини Камілли, які, як йому здалося, виглядають у серіалі "злодіями".

  • 4 сезон серіалу "Корона" про життя королівської родини Великобританії вийшов на Netflix 15 листопада. Однією з найбільш очікуваних сцен проекту стало весілля принца Чарльза та Діани Спенсер, для якої дизайнери створили максимально схожу весільну сукню. Як виявилося, їм довелося важко над нею попрацювати.
  • Читайте також на theLime, яким було весілля принца Чарльза та Діани Спенсер, і чому його називали однією з найлицемірніших подій в історії.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування