Лайм

Хто переможе в суперфіналі "Танців з зірками": голосування

За головний приз проекту борються три пари учасників

Уже цієї неділі, 29 листопада, на каналі "1+1" відбудеться суперфінал шоу "Танці з зірками-2020", в ході якого глядачі дізнаються ім'я переможця. Тим часом пропонуємо вам взяти участь у голосуванні на сторінці нижче та зробити свій прогноз, хто може отримати заповітний кубок (вікно голосування може не відображатися, якщо ви використовуєте AdBlock).

За головний приз проекту борються три пари учасників - Санта Дімопулос та Макс Леонов, Юлія Саніна та Дмитро Жук, Надія Мейхер та Кирило Васюк. Всі претенденти гідні перемоги, тому боротьба в суперфіналі обіцяє бути спекотною.

Санта Дімопулос та Макс Леонов

Екс-солістка гурту "ВІАГра" є однією з найяскравіших учасниць нового сезону. Вона впевнено йшла до суперфіналу протягом усіх ефірів і кожен раз дивувала суддів і глядачів своїми танцювальними здібностями. Разом зі своїм партнером Максом Санта жодного разу не потрапляла в зону ризику - глядач вірить їй і підтримує своїми смс-ками.

Санта Дімопулос та Макс Леонов Фото: instagram.com/tanci1plus1

Юлія Саніна та Дмитро Жук

Солістка гурту The Hardkiss також є фавориткою і членів журі, і шанувальників шоу. Юлія Саніна змогла довести, що рокери вміють танцювати, і навіть дуже непогано. З перших ефірів парі пророкували не тільки місце в суперфіналі, але й перемогу в проекті.

Юлія Саніна та Дмитро Жук Фото: instagram.com/tanci1plus1

Надія Мейхер та Кирило Васюк

Надію називають головною суперницею Санти - свого часу Дімполуос замінила її в "ВІА Грі". Співачку любить глядач і висловлює свою підтримку у вигляді голосів. Крім підтримки глядачів 38-річна Мейхер може покладатися і на безмежну любов до неї Григорія Чапкіса - одного з найшанованіших членів журі в історії проекту.

Надія Мейхер та Кирило Васюк Фото: instagram.com/tanci1plus1

А тепер до голосування! Хто ж переможе в суперфіналі "Танців з зірками-2020"? (Ви можете проголосувати лише за одну пару).

Дивіться також на theLime, як виглядала Леся Нікітюк, яка з'явилася на півфіналі "Танців з зірками" лисою. Ведуча сховала волосся під перукою, щоб пожартувати над Владом Ямою, але її гумор не оцінили.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято