Лайм

Настя Каменських випустила пристрасний кліп на свій новий трек Vibe: відео

Ролик вийшов з позначкою 16+

27 листопада Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, презентувала новий трек Vibe, який написала в співавторстві з чоловіком, репером та продюсером Потапом. Разом з піснею вийшов і кліп, в якому співачка занурює слухача в свою історію кохання, наповнену пристрастю та потягом.

Ролик з позначкою 16+ виконавиця опублікувала на своєму YouTube-каналі. "Це історія неймовірного кохання. В кожній миті, в кожній ноті присутні сильні вібрації пристрасті та потягу. Хочу, щоб слухач поринувся в них та відчув цю силу сповна", - прокоментувала NK.

Свого новій відеороботі Настя приміряла кілька спокусливих образів, в тому числі й сексуальну білизну.

"Настя одна з тих приголомшливих дівчат, яка не тільки шалено красива, чуттєва, розумна та справжня, вона ще й в музиці вміє все - співати, танцювати, виступати, вигадувати вокалізи та найголовніше - складати. Цю пісню ми написали разом, але весь посил та зміст, все жіноче нутро, весь "крик самки" пофарбувала саме NK", - розповідав раніше Потап.

  • Тим часом слухачі гурту "Время и Стекло" продовжують обговорювати дебютний трек Наді Дорофєєвої Gorit в рамках її сольного проекту DOROFEEVA. Пісня одразу здалася шанувальникам знайомої, і вони відшукали "оригінал".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024