Лайм

Святослав Вакарчук представив першу пісню свого нового проекту "Оранжерея"

Пісня отримала назву "Знову"

Святослав Вакарчук створив новий музичний проект під назвою "Оранжерея" і вже встиг представити дебютну пісню "Знову". Разом з треком лідер "Океану Ельзи" представив і кліп.

Прем'єра нової музичної роботи артиста відбулася 27 листопада на YouTube та інших музичних платформах. Відео знімали в дивовижному місці, яке і подарувало назву новому проекту музиканта - "Оранжерея."

"Знаєте, коли холодно і сіро навколо, коли найбільше хочеться весни або літа, найпростіший спосіб згадати про них - зайти в оранжерею. Туди, де завжди тепло", - розповідав раніше Вакарчук.

Слухачі із захопленням сприйняли новий проект музиканта, але у них виникли питання до вокалу. Багатьом здалося, що Вакарчук трохи переборщив "з хрипотою".

"Сильно. Чуттєво. Глибоко. До мурашок пробрало. Але питання є: Або на надриві має це прозвучати або до фоніатора варто сходити пану Святославу?", - поцікавилася одна з прихильниць.

"Голос незвично дуже охриплий, важко напевно так, хочеться вилікувати", "Музика клас, а що з голосом Вакарчука .. чи не занадто він "з хрипотою"?, "Пісня гарна, але що з голосом? Складно слухати, по вухах б'є", "Голос дряпає вуха, на жаль", - написали інші.

  • 27 листопада також відбулася прем'єра кліпу Насті Каменських на пісню Vibe, яку вона написала разом з Потапом. Нове відео співачки пронизане почуттями, пристрастю та потягом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші