Лайм

Брітні Спірс - 39: як змінилася поп-діва за останні 15 років

Як сьогодні виглядає і чим займається співачка

2 грудня свій день народження відзначає відома американська поп-співачка, актриса, танцівниця, володарка премії "Греммі" в категорії "Кращий танцювальний запис" Брітні Спірс. theLime вирішив згадати найвидатніші досягнення поп-діви.

Спірс народилася в 1981 році в місті Маккомб (штат Міссісіпі) в простій сім'ї вчительки та будівельника. У неї є старший брат Брайан, а також молодша сестра Джеймі Лінн.

У дитинстві Брітні професійно займалася художньою гімнастикою, брала участь в регіональних змаганнях, а також співала в церковному хорі місцевої баптистської церкви. Дівчинка також брала участь в дитячих конкурсах краси і пісенних змаганнях.

У віці 8 років Спірс пройшла прослуховування для участі в шоу "Клуб Міккі Мауса" на каналі Disney Channel. Після цього вона три роки навчалася в акторській школі Professional Performing Arts School у Нью-Йорку.

Деякий час Брітні Спірс співала у дівочій групі Innosense, але незабаром вирішила почати сольну кар'єру. У той час вона не соромилася будь-якої роботи - виступала на розігріві у груп 'N Sync і Backstreet Boys і працювала в супермаркеті.

Брітні Спірс в 1990-х Фото: Pinterest

Слава звалилися на голову Спірс в 1999 році, коли вийшов її дебютний альбом Baby One More Time. Альбом став 15-кратним платиновим і на сьогоднішній день є найуспішнішим альбомом Брітні Спірс.

Брітні Спірс Фото: Pinterest

У травні 2000 року вийшла друга платівка Брітні Спірс Oops! ... I Did It Again. Альбом дебютував на 1-му місці в США з продажами 1,3 мільйона копій в перший тиждень, що стало абсолютним рекордом, який довгий час ніхто не міг побити.

У листопаді 2001 року вийшов третій альбом Спірс - Britney.

У 2003 році вийшов четвертий студійний альбом Спірс In the Zone. Брітні брала участь в написанні восьми з тринадцяти композицій, а також виступила в якості продюсера альбому. Найуспішніший сингл з альбому - Toxic - приніс Брітні першу для неї нагороду "Греммі" в категорії "Краща танцювальна композиція".

Однак особисте життя Брітні і її емоційний стан з кожним роком погіршувалися.

3 січня 2004 року Спірс вийшла заміж за Джейсона Олександра, друга дитинства, в Лас-Вегасі. Шлюб був анульований через 55 годин, а Спірс заявила, що "не повністю віддавала собі звіт в серйозності того, що відбувалося".

У липні 2004 року, через три місяці після знайомства, Брітні Спірс оголосила про заручини з Кевіном Федерлайном, а вже 18 вересня вони одружилися. Співачка оголосила про перерву в кар'єрі і повністю присвятила себе родині.

Брітні Спірс і Кевін Федерлайн Фото: Pinterest

14 вересня 2005 року в медичному центрі міста Санта-Моніка (Каліфорнія) Спірс народила сина Шона Престона Федерлайна. Всього через рік - 12 вересня 2006 року - в Лос-Анджелесі на світ з'явився її другий син, Джейден Джеймс Федерлайн.

Брітні Спірс з синами Фото: Pinterest

Однак сімейна ідилія тривала недовго - вже в листопаді 2006-го Спірс подала на розлучення. Після цього в житті співачки почався затяжний період депресій і нервових зривів.

У листопаді 2007 року результати одного з тестів на наркотики виявилися позитивними: в крові у співачки виявили амфетаміни. Пізніше їй було пред'явлено звинувачення за двома інцидентами: залишення місця ДТП і водіння автомобіля з недійсними в штаті Каліфорнія правами. Спірс погрожував тюремний термін. Потім були різні клініки, лікування і реабілітації.

Брітні Спірс на обкладинці Daily News Фото: Getty Images

У 2008 році суд передав майно, фінансові та деякі особисті активи Брітні Спірс під контроль її батька і адвоката Джеймі Спірса.

Попри депресію співачка все ж повернулася на сцену з синглом Piece of Me. У 2011 році вийшла ще одна її платівка Femme Fatale. Здавалося, і особисте життя Брітні налагоджується - наприкінці того ж року артистка та її колишній агент Джейсон Тревік заручилися. Однак заплановане на грудень 2012 року весілля так і не відбулася, а на початку 2013-го вони розірвали стосунки.

У травні 2012 року Спірс стала суддею другого сезону американської версії шоу The X Factor. Ще через рік - працювала над своїм восьмим студійним альбомом під назвою Britney Jean.

Брітні Спірс (2013 рік) Фото: Pinterest

З весни цього ж року Брітні почала зустрічатися з адвокатом Девідом Лукадо - ці стосунки тривали трохи більше року.

8 січня 2014 року на 40-й церемонії вручення премії People's Choice Awards, що проходила в Лос-Анджелесі, співачка перемогла в номінації "Улюблений поп-виконавець". Наступні два роки співачка активно гастролювала та записувала новий альбом Glory.

Брітні Спірс Фото: Pinterest

У січні 2017 року Брітні Спірс перемогла у всіх чотирьох номінаціях на 43-й премії People's Choice Awards.

4 січня 2019 року Спірс оголосила про безстрокову перерву в роботі і скасування свого запланованого шоу в Лас-Вегасі після того, як її батько Джеймі Спірс переніс розрив товстої кишки. У тому ж місяці Брітні Спірс поступила до психіатричного закладу через стрес від хвороби батька.

У той же час в подкасті під назвою Britney's Gram стверджувалося, що Джеймі Спірс скасував заплановане шоу через відмову Спірс приймати ліки, що він тримав її в установі проти її волі з січня 2019 року, після того, як вона порушила правило про заборону водіння, і що її опікунство спочатку мало закінчитися в 2009 році. Це призвело до руху за припинення опікунства над Спірс, який отримав назву #freebritney. Вона отримала підтримку від знаменитостей, у тому числі Шер, Періс Хілтон і Майлі Сайрус, а також некомерційної організації Американський союз захисту громадянських свобод.

Брітні Спірс Фото: Pinterest

Однак в серпні 2020 року стало відомо, що новим опікуном співачки стала її молодша сестра. Фани співачки стурбовані, що 29-річна Джеймі Лінн буде ще гірша за батька - адже її цікавлять тільки гроші знаменитої сестри.

На сьогоднішній день співачка щаслива в стосунках з 26-річним фітнес-тренером Семом Асгарі, фото з яким вона часто публікує в соцмережі Instagram. І за чутками, співачка дуже хоче вийти за нього заміж і народити ще одну дитину.

Брітні і Сем Асгарі Фото: instagram.com / britneyspears

Пара не соромиться різниці у віці та демонструє свої почуття.

Брітні і Сем Асгарі Фото: instagram.com / britneyspears

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято