Лайм

Лікарі дитячої лікарні переплутали ліки, і батьки в паніці - їх діти перетворюються на волохатих перевертнів

Батьки-активісти мають намір домогтися покарання для винних

В іспанському місті Торрелавега лікарі переплутали препарати від розладу шлунка із засобом для стимуляції росту волосся, і прописали його дітям. Результати такої помилки батьки й самі медики побачили через деякий час - коли діти у відділенні лікарні стали схожими на перевертнів.

Як пише NY Post з посиланням на науковий портал Healthline, батьки хапаються за голови, адже зупинити ріст волосся на тілі дітей не вдається. У боротьбі гіпертрихозом, більш відомим як "синдром перевертня", яких розвинувся через хибне лікування, не допомагають ні ножиці, ні бритви.

Фото: Newsflash

Відповідно до джерела, неприємний інцидент стався ще в 2018 році, але справа досі не зрушила з мертвої точки. У лікарні лікарську помилку ніяк не прокоментували, лише пообіцяли сім'ям знайти винних.

Батьків така позиція лікарні обурила і вони створили ініціативну групу, яка має намір домогтися кримінальної відповідальності для лікарів, а також виплат компенсацій постраждалим. Вкрай ситуацію погіршує той факт, що гіпертрихоз - невиліковне захворювання.

  • Читайте також на theLime, як дівчина народила 27-річну дочку, і їх різниця у віці тепер всього два роки. Звучить трохи моторошно, але все це - чудеса науки, а маленька Моллі назавжди увійде в історію.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа