Лайм

Не хотів робити боляче: учасник "Холостячки" Андрій Рибак відповів на хейт в мережі через дівчину поза проектом

Комік публічно прокоментував свій вчинок

У 7 випуску реаліті "Холостячка" спливли шокуючі подробиці про особисте життя одного з учасників. Виявляється, поза проектом Андрія Рибака чекає інша дівчина. І якщо Ксенія Мішина змогла пробачити хлопця і залишити його шоу, то глядачі продовжують хейтити гумориста в соцмережах.

Комік вирішив не відмовчуватися і прокоментував свій вчинок в Instagram. Андрій написав, що до "Холостячки" у нього не було досвіду участі в подібних реаліті, тому він не думав, що все обернеться саме так.

Андрій Рибак Фото: instagram.com/rybak_sydney

"Ви говорите "Ти що, не знав куди йдеш?", "Ти не розумів як буде важко?". А я правда не знав і не розумів! Упевнений, у кожного з вас купа досвіду участі в реаліті і ви точно знаєте що до чого, як себе вести і що говорити! А ось у мене такого не було!", - пише Рибак.

Андрій довгий час не міг зустріти ту єдину, але коли зустрів обох, то не відразу зміг розібратися в своїх почуттях. Однак як тільки він зрозумів, що покохав Ксенію, то вирішив чесно про все розповісти, хоча розумів, що його зізнання ранить і одну, і іншу.

"Я щиро не хотів робити боляче двом прекрасним дівчатам, яких зустрів так несподівано для себе! І тому до кінця не розумів, що і до кого відчуваю!, - зізнається учасник "Холостячки". - Тепер розібрався! Тепер все на своїх місцях! Дякую за хейт та підтримку!".

Андрій Рибак та Ксенія Мішина Фото: instagram.com/rybak_sydney

За деякий час до початку зйомок шоу "Холостячка" Андрій Рибак зустрів дівчину на ім'я Аліна. Між ними виникла симпатія і пара встигла сходити на кілька побачень. Але оскільки комік вже пройшов кастинг, то вирішив, що все ж сходить на проект, але тільки "як на роботу". Андрій пообіцяв Аліні, що не закоється в Ксенію Мішин і повернеться ще до фіналу.

Але після семи тижнів перебування на проекті Рибак усвідомив, що порушив обіцянку - він по-справжньому покохав героїню. Після довгих роздумів Мішина дала хлопцеві ще один шанс і вже в наступному випуску познайомиться з його батьками.

  • Читайте також на theLime, що відповіла Ксенія Мішина на чутки про "злив" переможця шоу "Холостячка". Ці розмови виникли після того, як по мережі розлетілося провокаційне фото.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Племінник Ольги Сумської відповів, чи порозумівся з акторкою після конфлікту в мережі

Український актор В'ячеслав Хостікоєв розповів, чи порозумівся зі своєю тіткою Ольгою Сумською після його інтерв'ю про Антоніну Паперну в Москві

Це боляче: акторка і дружина військового звернулася до чоловіків, які веселяться в тилу

Акторка театру та кіно Євгенія М'якенька засудила чоловіків, які дозволяють собі виставляти напоказ безтурботне життя, поки інші воюють

Назавжди: Ніколь Кідман романтично привітала чоловіка з 18-ю річницею шлюбу

Оскароносна акторка Ніколь Кідман і кантрі-співак Кіт Урбан показали романтичне фото з нагоди 18-ї річниці весілля