Лайм

Пенсіонерка влаштувала прибирання, і знайшла незвичайну схованку батьків - поліція в подиві, адже це вже другий випадок

Здається, жінка зрозуміла, чому мати роками так берегла старі меблі

Літня жінка влаштувала прибирання в будинку і виявила в старому батьківському дивані дуже незвичайну схованку. Чи не тому мати так берегла ці меблі свого часу? Пенсіонерці довелося дзвонити в поліцію, адже в схованці виявився пістолет і набір патронів.

Як пише The First News, офіцери не приховували здивування. Все б нічого, от тільки це вже друга подібна знахідка за останні кілька днів.

Фото: policja.gov.pl

Цікава історія сталася на заході Польщі, в Глівіце. За словами жінки, свого часу її мати дуже любила цей диван і відмовлялася замінити його на повноцінну ліжко. Поховавши батьків, вона не наважилася викидати меблі та зберегла пам'ять.

Влаштувавши грандіозне прибирання, пенсіонерка вперше звернула увагу на дивний виступ у задній частині дивана. Натисканням жінка відкрила схованку, в якій опинилися згортки газет. Всередині - пістолет у кобурі та набір патронів.

Зброя в дивані - це не таємний склад алкоголю часів сухого закону, тож жінці довелося дзвонити в поліцію. Що правда, спершу їй там не повірили. Прибулий на місце експерт зі зброї підтвердив слова пенсіонерки - вона знайшла польський пістолет ТТ зразка 1948 року, і він ідеально зберігся. Що ж стосується реакції на дзвінок, поліцейські вибачилися і пояснили, що отримали ідентичний лише кілька днів тому.

Фото: policja.gov.pl

Мешканка сусіднього містечка Тошек натрапила на схованку в підвалі, в якому також виявився пістолет ТТ, але 1951 року випуску, і теж з цілим набором патронів. За її словами, в підвалі завжди хазяйнував її чоловік, і вона вперше зайнялася в ньому прибиранням після його смерті.

Тепер поліцейським доведеться з'ясувати, хто раніше володів двома пістолетами, і чи не пов'язані вони з якимись кримінальними справами.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії